У Рівному церква розмістила понад сотню білбордів з біблійними текстами
30.07.2020
У липні в Рівному з’явились десять свіжих християнських бордів в зі словами: «Живи, говори та думай як хочеш, але знай: за все тебе Бог приведе на суд». За основу був узятий текст із книги Еклезіаста 11:9

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Мета проекту донести людям біблійну правду про те, що за все доведеться відповідати перед Богом, незалежно від того, хто і як себе поводив протягом життя.

За останній рік завдяки зусиллям церкви «Христос є відповідь» вздовж вулиць Рівного з’являлись більше сотні різних християнських бордів. Це в історії міста вперше. Служителі церкви чують позитивні відгуки багатьох перехожих, які звертають увагу на короткі, але дуже влучні фрази: у більшості випадків слова мимоволі кидаються в очі. Люди починають роздумувати, інколи телефонують, щоб отримати консультацію. Слова подяки лунають навіть від тих, хто не відвідує церкву: подібне духовне підкріплення час від часу просто необхідне.

Читайте також: Зворушлива історія сім'ї, яка усиновила 8 дітей: "Найкраще, що ми можемо мати, є по той бік страху"

«Борди — це візитівка міста, — каже пастор церкви «Христос є відповідь» Тарас Сень. — Бо перше, що бачить людина при в’їзді у місто, — це борди. Завдання церкви — робити так, щоб Слово Боже було перед очима, адже ми так створені: на що дивимось, про те й думаємо».

Автори проекту і надалі планують розповсюджувати Євангеліє за допомогою білбордів. Служителі церкви слухняно виконують слова, що записані у Біблії: «І будуть ці слова, що Я сьогодні наказую, на серці твоїм… і будеш говорити про них… І напишеш їх на бічних одвірках дому свого та на брамах своїх».

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!