Лондонська поліція розігнала хрещення в церкві через карантинні обмеження
Європа та світ
23.11.2020
Поліція в Лондоні розігнала хрещення, на яке зібралися близько 30 віруючих, порушивши правила ізоляції

28-річний головний пастор церкви «Angel Church» Реган Кінг сказав, що він хотів провести хрещення всупереч обмеженням, пов’язаних з коронавірусом, тому що він «служив для більшого блага».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com з посиланням на ES.

Після того, як поліція дізналася про недільне служіння, четверо офіцерів стояли біля входу в будівлю «Mount Zion Hall» в Клеркенвелл, щоб не дати людям увійти.

Пастор Кінг зреагував на це так: «Нам сказали не проводити хрещення, і поліція почала перешкоджати людям входити до церкви, тому ми вирішили вжити інших заходів. Спочатку тут було 20 осіб, а потім стало близько 30».

На запитання, чому він вирішив ігнорувати заходи проти Covid-19, Кінг відповів: «Тому що я вважаю, що ми служимо для більшого блага. Ми маємо більше благо, ніж будь-яке інше».

Говорячи про присутність поліції, він сказав: «Я ніколи не хотів цього. Це важливе служіння, яке ми проводимо. Йдеться про любов до нашого ближнього, і тут ви можете поговорити з багатьма людьми, які вкрай уразливі, бездомні або відчувають себе ізольованими».

Поліція дозволила 15 особам залишитися в церкві, а ще 15 взяли участь у служінні на відкритому повітрі, яке проводилося неподалік.

Читайте також: МОЗ рекомендує повернути карантинні обмеження в храми

22-річний чоловік з Ламбета, який брав участь в богослужінні на відкритому повітрі, але захотів залишитись анонімом, сказав: «Хоча обмеження дозволяють людям ходити в супермаркет за їжею, я думаю, що необхідно враховувати духовну їжу також».

Він сказав, що під час служби на відкритому повітрі прихожани молилися за «поліцію, пресу і людей, які хотіли закрити збори».

Представник столичної поліції сказав, що офіцери поговорили з пастором після повідомлень, що він мав намір провести «хрещення і особисте служіння».

«Офіцери пояснили, що через Covid-19 діють обмеження, що перешкоджають зборам, і що в разі їх порушення можуть бути застосовані фінансові штрафи. Після обговорення пастор погодився провести коротке служіння на відкритому повітрі у дворі церкви», — сказав представник.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

Європа та світХристиянський світ
Останні новини
Останні новини