Церква майбутнього: Лозаннський рух аналізує світові виклики
Християнський світ
26.04.2024
Напередодні четвертого конгресу Лозаннського руху в Сеулі новий звіт “Стан великого доручення” проливає світло на майбутні виклики та можливості для глобальної християнської місії, підкреслюючи зміщення центрів впливу на Глобальний Південь

Через п’ять місяців Лозаннський рух збере представників з усього світу у Південній Кореї, щоб обговорити майбутнє християнства та його місійну діяльність. Цей захід стане майданчиком для презентації звіту “Стан великого доручення”, який детально аналізує соціальні, культурні та релігійні зміни у світі.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише slovoproslovo.info з посиланням на evangelicalfocus.com.

Звіт підкреслює динамічний характер християнства, яке за останній століття суттєво змінилося, передбачаючи, що до 2050 року більшість християн проживатиме на територіях Глобального Півдня. Ця тенденція накреслює новий “поліцентричний” підхід у місійній діяльності.

Документ висвітлює ключові питання, такі як вплив технологій, зміни в соціальних стандартах, релігійне та культурне відродження в Азії та Африці. Він також звертає увагу на важливість вирішення проблем, таких як міграція, бідність, психічне здоров’я, гендерна рівність та екологічні питання.

Лозаннський рух закликає церкви та вірян активно готуватися до змін, інвестуючи у переклад Біблії, розвиток учнівства, богословську освіту та місіонерську діяльність. Автори звіту стверджують, що ефективне навчання та підтримка можуть значно посилити місіонерську роботу в усьому світі.

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини