Людям із симптомами ГРВІ треба здавати тест на COVID-19 — Ляшко
Covid-19
24.11.2020
Люди, які мають симптоми гострої респіраторної вірусної інфекції, мають звернутися до лікаря і здати ПЛР-тест на COVID-19

Серед симптомів — раптовий початок захворювання, лихоманка понад 38 градусів, тривалий кашель, головний біль, біль у м'язах, втрата апетиту, нюху, смаку.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко у Facebook, пише life.pravda.com.ua.

"Україна сьогодні в червоному рівні поширення коронавірусної хвороби, тому люди, які мають симптоми ГРВІ, а це — раптовий початок захворювання, лихоманка понад 38 °C, тривалий кашель, головний біль, біль в м'язах, втрата апетиту, нюху, смаку, — це все підстави для того, щоб звернутися до свого лікаря та здати зразки на дослідження", — сказав Ляшко.

Читайте також: На різдвяно-новорічні свята готують повний жорсткий карантин. Інформація з Офісу Президента та Мінкульту

Також він зазначив, що при наявній потужності лабораторної бази робити 50 тисяч досліджень на добу, останнім часом у МОЗ фіксують зменшення надходження кількості зразків на COVID-19 до лабораторій.

У разі відмови забору зразків на дослідження він порадив телефонувати на гарячу лінію 0800-60-20-19.

"Вчасне виявлення та ізоляція хворого з коронавірусною хворобою — це запорука успішного подолання епідемії COVID-19", — додав санітарний лікар.

Катерина Хорощак

Джерело: life.pravda.com.ua

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Covid-19