У центрі Мадрида потужний вибух зруйнував багатоповерховий будинок та забрав життя щонайменше трьох осіб
Загрози та виклики
20.01.2021
Потужний вибух зруйнував багатоповерховий будинок у центрі Мадрида. За повідомленнями місцевих ЗМІ та очевидців, як мінімум три людини загинули, є постраждалі

Вибух стався близько 15.00 в районі Пуерта-де-Толедо.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляють pravda.com.ua та lb.ua.

Перші дані, про які повідомили пішоходи в цьому районі, говорять про сильно пошкоджену будівлю, яку можна побачити на деяких фотографіях та відео, поширених у соціальній мережі Twitter.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, як мінімум три людини загинули. Телеканал La Sexta з посиланням на очевидців повідомляє, що постраждали шестеро осіб.

Читайте також: У Верховній Раді новий законопроект 4598, що загрожує свободі слова та небезпечний для свободи віросповідання

Перша гіпотеза полягає в тому, що стався вибух газу.

Зараз територія, де є будинок для літніх людей та школа, огороджена, і пожежники нікого не пускають до постраждалого району.

За матеріалами pravda.com.ua та lb.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини! 

Загрози та викликиЄвропа та світ