У США відбудеться 49-й щорічний Марш за життя. Очікується понад 100 000 учасників
Європа та світ
18.01.2022
Вже майже 50 років борці за життя зі всієї країни збираються у столиці США для того, щоб провести щорічний Марш за життя. Цьогорічний захід відбудеться 21 січня, що збігається з датами, коли Верховний суд розглядав справу Роу проти Вейда у 1973 році, рішення якої й надало правовий захист для абортів.

Подію будуть транслювати в прямому ефірі на YouTube каналі CBN News. Жанна Манчіні, президент Маршу за життя, сказала, що цього року очікується понад 100 000 демонстрантів, адже минулий рік став визначним для захисників життя. У 2021 році 19 штатів запровадили 106 нових жорстких обмежень щодо абортів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Активісти за життя пророкують, що 2022 рік також стане роком боротьби проти абортів. Жанна Манчіні відмітила, що за все її життя, вона ще не бачила такої неймовірної активності та ентузіазму з боку борців, як зараз.

Читайте також: Футбольного тренера у США звільнили за молитву на полі. Тепер Верховний суд розгляне його справу

Темою цьогорічної події стане «Рівність починається в утробі матері». Перед маршем о 12:00 відбудеться концерт, у якому візьме участь Метью Вест. Кеті Шоу, дівчина з синдромом Дауна, батьки якої вибрали зберегти життя, поділиться своїм потужним свідченням. До маршу також приєднаються низка конгресменів.

За матеріалами: faithwire.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Європа та світ