Масове пробудження в церкві: більше ніж 1000 людей прийняли хрещення
Європа та світ
19.04.2021
Пробудження у церкві в передмісті Нешвіла почалося ще в грудні і триває вже майже 4 місяці. За цей час понад 1000 людей навернулися до віри і прийняли хрещення.

Вперше таке неймовірне пробудження баптистська церква Лонг-Холлоу в Хендерсонвіллі, штат Теннессі пережила 20 грудня, коли у церкві було заплановано хрещення для десятка людей, але до кінця дня хрестилося 99 людей.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Тоді, у грудні, пастор Роббі Галлаті назвав це «Божим рухом, якого я раніше ніколи не відчував».

Пробудження продовжується й досі. Починаючи з грудня і до середини квітня більше 1000 людей прийняли хрещення у цій церкві, з яких близько 70-75% навернулися до Бога вперше.

«Це було повністю поза нашим контролем, вони були воістину водимі Богом», - сказав Коллін Вуд, виконавчий пастор церкви для Baptist Press.

Пастор Галлаті каже, що пробудження – це результат великої кількості молитв і волі Бога. Після того, як двоє його друзів служителів покінчили життя самогубством, пастор почав більше молитися і дослухатися до Бога.

“Господь дозволив мені глибоко поглянути на своє життя. Я втомився. Мені набридло намагатися зробити людей щасливими. Набридло намагатися втримати їх в церкві. Я пішов до свого ґанку, щоб помолитися до Господа і благати Його вирішити проблеми в нашій церкві та нашій країні. Бог показав мені, що проблемою ... був я", - сказав пастор.

На Великдень охрестили 200 новонавернених. Галлаті сказав, що таке пробудження може бути і у інших церквах.

«Я справді вірю, що якщо пастори будуть наполегливо молитися, щоб Бог розпочав пробудження в церкві, Господь обов’язково відповість на таку молитву» - сказав Галаті.

За матеріалами: christianheadlines.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світХристиянський світ
Останні новини
Останні новини