Звання «Мати-героїня» отримала 901 українська жінка — указ Президента України
Все для сімей
16.12.2020
Від 15 грудня 2020 року Президентом України Володимиром Зеленським підписаний Указ №568/2020 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня»

Жінці з відповідним званням покладається винагорода у розмірі 22700 грн.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє slovoproslovo.info з посиланням на пресслужбу офісу Президента України та Telegram–канал Украина Сегодня.

Згідно з документом «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня»», 901 українську жінку відзначено за забезпечення зразкового виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їхніх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Почесне звання «Мати-героїня» присвоєне багатодітним матерям, які виховали п’ять і більше дітей до восьмирічного віку, зокрема дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку.

Читайте також: Мати — жінка, батько — чоловік: Угорщина внесла уточнення в Конституцію і заборонила всиновлення одностатевим парам

Нагадаємо, що 11 вересня у Хмельницькому відбулася церемонія нагородження переможниць премії «Мама року Хмельниччини». Їх визначали у чотирьох категоріях: «Жінка року», «Жінка-хоробре серце», «Мама блогер» і «Мама року».

«Мама року Хмельниччини» — це соціальний проєкт, який об’єднує жінок з різними життєвими історіями. Переможниць визначали за результатами Інтернет-голосування, яке тривало впродовж кількох місяців.

Джерело: slovoproslovo.info

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

 

 

Все для сімей
Останні новини
Останні новини