Американська мегацерква пожертвувала понад $1 млн, щоб допомогти в боротьбі з Covid-19
Добрі справи
22.10.2020
Під час пандемії одна з найбільших афроамериканських церков Америки пожертвувала понад 1 мільйон доларів, щоб допомогти місцевим організаціям у боротьбі з Covid-19

У рамках кампанії «Десятина за десятину» баптистська церква Alfred Street в Олександрії, Вірджинії, яка вважається однією з найстаріших в США, віддала 10% від зібраної церковної десятини іншим християнським громадам і організаціям.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє svitogliad.com з посиланням на invictory.com та The Christian Post.

«Кілька років тому ми змогли пожертвувати 1 мільйон доларів Національному музею афроамериканської історії та культури. Я вдячний Богу за те, що баптистська церква Alfred Street може підтримати людей з нашої громади по всій країні під час пандемії», — сказав старший пастор церкви преподобний Говард-Джон Уеслі.

Як зазначив старший пастор церкви преподобний Говард-Джон Уеслі, керівництво громади турбувалося, чи зможуть вони підтримувати діяльність церкви під час карантину.

Читайте також: Франклін Грем закликав американців до посту і молитви напередодні виборів

«У перші ж два тижні після того, як ми стали проводити богослужіння онлайн, пожертвування виросли майже на 25-30%. Я відчув, що Бог запитує нас, що ми будемо робити з цим надлишком. Тоді з’явилася ідея розпочати кампанію «Десятина від десятини»», — сказав Уеслі.

Іншими організаціями, які отримали фінансову підтримку, стали:

- дитяча Національна лікарня, яка отримала 50000 доларів для тестування дітей;

- початкова школа Simon отримала 130000 доларів, щоб придбати планшети для учнів;

- Unity Health Care отримала 25000 доларів для покупки засобів індивідуального захисту, витратних матеріалів та ліків;

- початкова школа Polk отримала 10000 доларів, щоб закупити iPad-и для дітей з інвалідністю;

- Кризовий центр для допомоги жертвам сексуального насильства в окрузі Колумбія отримав 20000 доларів для розробки нової системи баз даних і багато іншого.

«Є невеликі церкви, які продовжують служити людям навіть при відсутності ресурсів. Тому ми збираємося щотижня вибирати громаду і/або організацію і просто перераховуємо їм частину зібраних грошей. Ми не конкуренти, ми брати і сестри, і працюємо на одному боці. Ми хочемо підтримувати всіх без будь-яких умов», — підсумував Уеслі.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

Добрі справи
Останні новини
Останні новини