"Ми не за це проливаємо кров!": воїни з передової про легалізацію одностатевих шлюбів
Загрози та виклики
10.08.2022
У той час, коли українські військові героїчно боронять кордони нашої держави, на фронті ідеологічному активізувалися ліволіберальні антиукраїнські сили. Спекулюючи на темі війни, нині просувають тему так званих “одностатевих шлюбів”, у тому числі у формі відповідних петицій на сайті Президента України. І під слоганами “рівності” намагаються понівечити один з основних факторів існування будь-якого суспільства та будь-якої нації – шлюб та сім’ю у їх природному розумінні.

Про це пише vsirazom.ua

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Українські військові мають чітку та однозначну реакцію на подібні ініціативи. Наприклад, військовий Крістіан Ударов одразу ж відреагував на цю Петицію у своєму Telegram-каналі. Боєць зазначив, що він пішов на фронт заради збереження держави та її майбутнього. Також виразив сподівання, що питання “одностатевих шлюбів” просто залишиться поза увагою Президента. Адже сьогодні питання захисту суверенітету, незалежності країни та життів українців є основним пріоритетом діяльності Верховного Головнокомандуючого.

“Я дуже сподіваюсь, що це дуже «важливе» питання залишиться без розгляду Президента. Я не воюю за права психічно хворих та збоченців. Я пішов на війну заради збереження народу та майбутнього нашої країни“, – написав Крістіан. 

Він нагадав, що саме представники ЛГБТ-угрупування нещодавно бажали смерті українським захисникам, які на фронті виборюють нашу свободу. У тому числі хизувались тим, що допомагали перетнути кордон України особам чоловічої статі, які відчувають себе жінками. А зараз, користуючись моментом, почали розхитувати тему легалізації “одностатевих шлюбів”, що сприяє посиленню напруги у суспільстві. 

Також Крістіан додав, що подібні дії є абсолютно неприпустимими під час війни. “В той час коли одні сидять під обстрілами та штурмують села, ризикуючи життям та захищаючі свої сім‘ї, інші ходять на підборах в столиці та розповідають про місяць прайду”, – обурюється військовий.

Боєць “Правого сектору” Вадим Єрмілов написав, що представники ЛГБТ-угрупування демонструючи на загал боротьбу за “рівність”, насправді домагаються привілеїв для себе та своєї ідеології.

“Вони прирівнюють національну ідею, ідею відродження власної культури до агресивних сексуальних девіацій. «Толеруйте збочення інакше будете як москалі» – десь так виглядає їхній лейтмотив. Я думаю що багато з цих комсомольців засмутяться, якщо дізнаються, що найкращим ударом по духовних «скрєпах» є не боротьба за права гендерофлюідних мексиканських тушканчиків, а українізація російськомовних регіонів, відновлення історичної пам’яті, посилення української церкви, розвиток власної культури“, – пише Вадим.

Також Єрмілов звернув увагу на неприємну тенденцію: такі дії ліволіберальних активітстів під час війни розколює суспільство, що тільки грає на руку агресору – Російській Федерації.

“Певна група ентузіастів, а насправді – цинічних бізнесменів, за гроші міжнародних фондів користується війною, як вікном можливостей для агресивного піару власної повістки. Це угрупування не робить нічого корисного для перемоги України у війні, а навпаки – розколює суспільство, що грає на руку окупанту“, – зауважує Вадим Єрмілов.

Проти легалізації одностатевих шлюбів висловився і Саід Ісмагілов, який довгий час був муфтієм та очолював спільноту українських мусульман. А зараз він парамедик. І під час війни займається тим, що рятує життя цивільних та військових на передовій. Він написав, що не підтримує такі ініціативи, адже вважає це збоченням.

Представники Збройних сил України з Івано-Франківська також надали коментар, в якому різко засуджують ЛГБТ-заходи під час війни. Військові розцінюють такі дії на одному рівні зі злочинними діями збройних сил Росйської Федерації на території України. 

“Російські консерви у вигляді ЛГБТ-угрупувань в Україні вскрились і мають нести відповідальність на рівні з такими злочинцями як Путін”, – каже один із воїнів підрозділу ”Карпатська Січ”.

Радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович висловився щодо свого ставлення до ЛГБТ-людей та гомо-пропаганди. Такий спосіб життя він називає девіацією, а до самих представників ЛГБТ ставиться із співчуттям. Втім, політик жорстко засуджує гомо-пропаганду як таку, що має конкретні негативні наслідки для суспільства.

“Я вважаю, що людина завжди повинна бачити в іншому перш за все людину і ставитися як до людини, якщо тільки ця людина не займається розбещенням суспільства або інших людей, і не чинить злочинів від моральних і до кримінальних. Так-ось, я до ЛГБТ-людей ставлюся нормально, а до ЛГБТ-пропаганди ставлюся дуже жорстко. Бо це пропаганда девіацій, відхилень від норми, які мають конкретні негативні наслідки для суспільства. І я зовсім її не сприймаю, я рішучий її противник. До самих представників ЛГБТ я ставлюся із співчуттям”, – сказав Арестович  під час прямого ефіру школи «Апейрон».

Слід наголосити, що у своїй абсолютній більшості, патріоти України не підтримують політичні ідеї ліволіберального ЛГБТ-угрупування, які мають спільне коріння із проросійською комуністичною риторикою. В тому числі займають активну позицію щодо заборони проведення різних заходів цього угрупування під українськими прапорами. Адже європейські соціалісти і комуністи є дружніми водночас як до ЛГБТ-ідеології, так і до російських впливів. Їхні однодумці в Україні мають аналогічну філософію і використовують ті ж самі гасла. Зокрема: «Смерть нації! Квір ворогам!», «Love satan, hate cops» (Любити сатану, ненавидіти поліцію) на своїх «прайдах» у Києві у 2017 і 2021 роках відповідно“. 

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини