Ми позбавимо ваших дітей природної статі та дамо 100 гендерів. Що ховає Стамбульська конвенція?
Загрози та виклики
10.06.2020
Якби вам хтось сказав – підтримай чудову міжнародну конвенцію, яка позбавить твоїх дітей статі, буде з молодших класів навчати їх, що хлопчик може насправді бути дівчинкою або трансгендером і т.д. і варто пробувати різні образи, що секс хлопчика з хлопчиком та різні сексуальні експерименти це круто, заборонить батькам заважати дітям експериментувати зі своїм гендером, бо це гендерне насилля, ліквідує сім’ю, як союз чоловіка та жінки і тому подібне, то скоріше б за все більшість людей в Україні би відкинуло таку ініціативу.

Є різні види небезпек: одні видно зразу, інші - приховані, але найбільш небезпечні часто схожі на деякі міжнародні документи та закони, які під 99 % чудових ініціатив приховують щось згубне. Це як бочка меду та ложка дьогтю. (99 відсотків документу це один мед, а далі бах і дьоготь. І на початку здається - та ну, це ж так смачно має бути, але проходить трохи часу і ми розуміємо, що солоденьке стало жахливим, але вже пізно.

 

Так само сьогодні виглядає питання із Стамбульською конвенцією. Нас всі запевняють, що ця конвенція для боротьби з домашнім насиллям! Хороша мета? Чудова. Мають християни підтримувати боротьбу з насильством? Звичайно! Тоді подивіться, яка назва в Стамбульської конвенції - конвенції Ради Європи  “Про запобігання та протидію насильству щодо жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами”. Після прочитання назви у більшості рука мабуть тягнеться проголосувати за ратифікацію. 

 

Однак, є гірка правда, яка складає може 1 % конвенції і перекреслює те добре, що там зазначено. Це ціна документу – стать ваших дітей! Бо конвенція міняє її на гендер і зобов’язує всі держави, що ратифікували її – привести своє законодавство у відповідність з нею. Конвенція вище законів України. Якщо вона ратифікована, то вона обов’язкова до виконання! Звичайно, що питання заміни статі на гендр буде відбуватись поступово, можливо протягом кількох років, щоб суспільство звикло до цієї думки. 

 

Якщо ви не хочете допустити наведеного вище, то активно поширте цю інформацію. Потратьте трохи часу, аби донести цю інформацію вашим друзям, знайомим, членам церкви, чиновникам, бо більшість людей введена в оману лобістами даної ініціативи.

 

Також закликаємо підписувати петиції проти Ратифікації Стамбульської конвенції №22/097214-еп та №22/098046-еп. 

 

Крім цього, просимо писати листи до народних депутатів України.

 

Проект звернення

 

А як же боротьба з насиллям?

 

А ви ще не зрозуміли? І тут нас ввели в оману. В Україні уже декілька років, як діють одні з кращих законів щодо боротьби з домашнім насилля, прийняті для виконання положень конвенції. За свідченням експертів вони регулюють питання боротьби з домашнім насиллям краще, ніж це вказано в конвенції!  Єдине, що з них видалили "ґендер", "ґендерна ідентичність", "ґендерна чутливість" , “сексуальна орієнтація” і т.д.

 

ВАЖЛИВО! На сайті Ради Європи чорним по білому написано: «Стамбульська конвенція є першою міжнародною угодою, де зазначається поняття гендеру». Тобто це перший міжнародний документ, який родоначальником гендеру та гендерної ідеології, що дала розквіт ЛГБТ руху та всьому, що з цим пов’язано.   

 

Антисімейна ґендерна ідеологія передбачає руйнування інституту сім’ї 

 

Антисімейна ґендерна ідеологія передбачає руйнування інституту сім’ї, як союзу чоловіка та жінки. Основною тезою гендерної ідеології є заперечення природних статей, натомість проголошується право обирати так званий "ґендер" (їх налічують понад 40).

 

Зокрема, Кабінет Міністрів України 25 листопада 2015 р. затвердив "План заходів з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року", що передбачає тотальне впровадження гендерної ідеології в освіту, ЗМІ, законодавство. Ще у 2015 році до Кодексу законів про працю України вже було додано "Положення про заборону дискримінації за ознаками сексуальної та ґендерної ідентичності".

 

У січні 2018 року в Міністерстві освіти прийнято документ під назвою "Освіта: ґендерний вимір – 2021". Завдяки спротиву церков вдалося зупинити друк мільйонів підручників з толеруванням та пропагандою гомосексуалізму. Однак грантові організації активно проводять тренінги для педагогів, змінюються навчальні програми. Легко простежити, як активно ЗМІ висвітлюють акції ЛГБТ у позитивному світлі та обливають брудом противників гендерної ідеології. Але це не безкоштовно, на ці кампанії виділяються десятки мільйонів гривень із бюджетів Європи.

 

Що ж насправді передбачає Стамбульська конвенція?

- Запровадження у законодавство України понять "ґендер", "ґендерна ідентичність", "ґендерна чутливість" та інших фальшивих антинаукових і антисуспільних термінів.

- Стаття 3 конвенції зазначає, що "ґендер" — це соціально закріплені ролі, поведінка, діяльність і характерні ознаки, які певне суспільство вважає належними для жінок та чоловіків. Тобто "ґендер" підміняє собою звичне поняття біологічної статі, яка визначається згідно з первинними статевими ознаками. Натомість ґендерна ідеологія дає волю людині самій обирати собі "ґендер" та відповідну соціальну роль. На сьогодні визначається тільки на сексуальній основі більше 300! гендерів, зокрема лесбійки, ґеї, зоофіли, трансвістити, невизначені статеві ролі та інші, з кожним роком їх кількість зростає. 

- Заборона дискримінації так званих "ґендерів". До прикладу, у разі неприйняття на роботу "гомосексуаліста" роботодавець буде звинувачений у "дискримінації за “ґендерною ознакою” чи “сексуальною орієнтацією". Так само неможливим буде звільнити з роботи лесбійку-виховательку чи гея-вчителя, що відкрито заявляють про свої "сексуальні вподобання" і калічить свідомість дітей.  

- Підвищення статусу феміністичних та ЛГБТ громадських об’єднань та розширення їх можливостей координуватись із силовими органами.

- Тиск на ЗМІ  з вимогою збільшення ґендерно-толерантної пропаганди.

- Стаття 14 передбачає включення в освіту вивчення  "соціальних ролей" – "ґендерів", руйнування "ґендерних стереотипів" (переконань, що хлопець є хлопцем, дівчина – дівчиною, а сім’я – союз чоловіка і жінки).  Запровадження "годин сексуальної просвіти" в школі, що передбачає повне сексуальне розбещення майбутнього покоління та руйнацію всіх здорових моральних норм.

- Великий акцент зроблено на створення так званих  "комітетів по оцінці побутового насильства". Тобто, не жінка визначає несправедливість відносно до себе, а невідомі експерти. Більше того, в документі відрізняють різні види так званого насилля: "фізичне", "економічне", "емоційне". Під ці критерії можна приписати все, що завгодно, навіть без згоди жінки.

 

Нагадаємо, що 5 червня Президент Володимир Зеленський відповів на електронну петицію та підтримав ратифікацію Стамбульської конвенції, яка під видом боротьби проти насильства запроваджує гендерну ідеологію. Зеленський доручив Міністерству закордонних справ України та Міністерству соціальної політики України оперативно опрацювати підготовку закону про ратифікацію Стамбульської конвенції. Також він звернеться до Парламенту, щоб вони ратифікували цю конвенцію, але зробить це після того, як йому від МЗС надійдуть пропозиції щодо цього законопроєкту.

 

Закликаємо активно молитися, аби Господь не допустив руйнування моральних та сімейних цінностей в нашій державі. 

 

Також закликаємо підписувати петиції проти Ратифікації Стамбульської конвенції №22/097214-еп та №22/098046-еп. 

 

Крім цього, просимо писати листи до народних депутатів України.

 

Проект звернення

 

Список електроних адрес депутатів-мажоритарників.

 

Голови Комітетів:

 

Разумков Дмитро Олександрович

Голова Верховної Ради України

razumkov@rada.gov.ua

 

Стефанчук Руслан Олексійович

Перший заступник Голови Верховної Ради України

stefanchuk-r@rada.gov.ua

 

Кондратюк Олена Костянтинівна

Заступник Голови Верховної Ради України

kondratiuk@rada.gov.ua

 

Монастирський Денис Анатолійович

Голова Комітету з питань правоохоронної діяльності

monastyrskiy@rada.gov.ua

 

Костін Андрій Євгенович

Голова Комітету з питань правової політики

 

Лубінець Дмитро Валерійович

Голова Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин

lubinets@rada.gov.ua

 

Арістов Юрій Юрійович

Голова Комітету з питань бюджету

aristov@rada.gov.ua

 

Радіна Анастасія Олегівна

Голова Комітету з питань антикорупційної політики

krasnosilska@rada.gov.ua

 

Климпуш-Цинцадзе Іванна

Голова Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

comeuroint@rada.gov.ua

 

Голови фракцій та депутатських груп:

 

– Фракція “Слуга народу»

Арахамія Давид Георгійович

arakhamiia@rada.gov.ua

 

– Фракція Політичної партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ”

Бойко Юрій Анатолійович

boiko-yu@rada.gov.ua

Рабінович Вадим Зіновійович

rabinovych@rada.gov.ua

 

– Фракція політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”

Тимошенко Юлія Володимирівна

tymoshenko-y@rada.gov.ua

 

– Фракція ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ”

Герасимов Артур Володимирович

gerasymov@rada.gov.ua

 

– Фракція Політичної Партії “ГОЛОС”

Рахманін Сергій Іванович

rakhmanin@rada.gov.ua

 

– Група “За майбутнє”

Бондар Віктор Васильович

bondar-v@rada.gov.ua

Батенко Тарас Іванович

batenko@rada.gov.ua

 

– Група "ДОВІРА"

Кулініч Олег Іванович

 

kulinich-o@rada.gov.ua

 

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини