Мінмолодьспорту рекомендує програму «Школа подружнього життя» для підготовки молоді до шлюбу
04.08.2020
Мінмолодьспорту, познайомившись з Програмою «Школа подружнього життя» (яка також має 2 грифи МОН України) на обговоренні концепції Державної цільової соціальної Програми «Молодь України» на 2021-2025 рр., провело онлайн презентацію для обласних структурних підрозділів і молодіжних центрів та рекомендовано обласним структурним підрозділам молоді Програму «Школа подружнього життя» для використання щодо підготовки молоді до шлюбу.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Також було запропоновано готувати по цій Програмі спеціалістів, які будуть готувати молодь до подружнього життя. 

А також керівництво структурних підрозділів молодіжної політики буде СПРИЯТИ у своїх містах в роботі з молоддю щодо підготовки її до шлюбу СЕРТИФІКОВАНИМ СПЕЦІАЛІСТАМ, які пройшли навчання за Програмою «Школа подружнього життя» (надання приміщень та обладнання для занять, реклама, листи підтримки на відділи РАЦС, виші та інші заклади і молодіжні платформи, співфінансування тощо). 

Читайте також: Запрацювала інструкція як себе вести церквам та духовенству в інтернеті

Саме ви у своєму місті можете мати вихід на всю молодь щодо її підготовки до подружнього життя при цьому маючи всебічну підтримку держструктур. 

Є можливість пройти навчання ОНЛАЙН і отримати необхідні для тренерської роботи навчальні та супроводжувальні матеріали й СЕРТИФІКАТ. 

Хто зацікавлений пропозицією стати сертифікованим тренером або вчителем за Програмою «Школа подружнього життя» та готувати молодь до шлюбу в своєму місті, маючи сприяння держструктур, для отримання більш детальної інформації пишіть в Viber (099-948-04-72)

Джерело: Слово про слово

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини