«Міжнародний центр батьківства» запрошує на різнобічні заходи для зміцнення сімей
12.02.2020
Найближчі заходи, спрямовані на формування у чоловіків свідомого та відповідального ставлення до батьківства, відбудуться в Одесі та Фастові

Одеса: семінар-тренінг для батьків «Тато вам не мама»

22 лютого (13:00-18:00), вул. В. Арнаутьска, 15, на запрошення євангельських церков м. Одеси («Асамблея Бога», «Свята земля», «Прославлення», «Світло Месії») Міжнародний центр батьківства проведе семінар-тренінг для батьків «Тато вам не мама». На семінарі буде розглянуто важливість та унікальність ролі батька для повноцінного розвитку дитини. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за телефоном: +38 (066) 105-57-53.  

Фастів: круглий стіл «Розвиток потенціалу чоловіків до відповідального батьківства»

04 березня у (11:00-13:00), площа Соборна, 1, у Фастівській міській раді відбудеться круглий стіл «Розвиток потенціалу чоловіків до відповідального батьківства». Під час роботи круглого столу будуть розглянуті наступні питання: популяризація моделі «Доброго батька»; пропаганда цінностей відповідального батьківства; підготовка молоді до подружнього життя та відповідального батьківства; формування у чоловіків свідомого та відповідального ставлення до батьківства; всебічна підтримка сімей, особливо з дітьми; соціальний захист сімей та дітей у складних життєвих обставинах. Організаторами круглого столу виступили: Фастівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та ГО «Міжнародний центр батьківства». Для довідок і реєстрації звертайтесь за телефоном: (04565) 604-61. 

Фастів: майстер-клас для татусів

04 березня (14:00-16:00), вул. Л. Толстого, 8, у приміщенні КЗ ФМР «Центр інноваційних освітніх технологій» пройде майстер-клас для татусів, на якому учасники зможуть об’єктивно оцінити власну батьківську практику та скласти план дій з її вдосконалення. Організатори заходу: Фастівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та ГО «Міжнародний центр батьківства». Для довідок і реєстрації звертайтесь за телефоном: (04565) 604-61. 

За матеріалами uafathers.com

Останні новини
Останні новини