Пастор Геннадій Мохненко усиновив 36-ту дитину
Добрі справи
24.02.2023
Пастор і капелан Геннадій Мохненко з Маріуполя окрім величезної благодійної роботи не втомлюється рятувати дитячі життя. Так, днями він усиновив ще одного хлопчика Івана і став батьком 36 дітей!

Геннадій - це людина, яка змінює світ своїми діями та почуттями. Коли він розповідає про своїх дітей, у його голосі простежується неймовірне почуття любові та піклування. Те, що він дарує своїм дітям, неможливо описати словами, адже це те, що не можна купити ні в одному магазині світу - це родина, це тато і мама. Для дітей, які втратили своїх батьків та рідних, це було найкращим подарунком у житті.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Ось що він написав на своїй сторінці ФБ:

"Приймаю привітання.  Діти в моєму сімействі заводяться навіть під час війни і не зважаючи, що я далеко дружини. Відвіз свого 33-го прийомного сина до США, але не встиг повернутися, як на його місці вже спав 36-й!!!  Це якийсь кругообіг дітей у природі, протягом двадцяти з лишком років... Благословіть юнака... Йому 14-ть.  Сказав уже: "Батя"..."

За понад двадцять років Геннадій Мохненко прийняв у родину 36 дітей, і кожен з них - це окрема історія, окрема людина, яку він обіймає любов'ю та турботою. 

Він вірить, що його роль - це не тільки дати їм будинок та економічну підтримку, але також допомогти їм відновитися, стати на ноги, а також побачити Бога через батьківську любов у його та їхньому житті.

Геннадій Мохненко - це живий приклад того, що одна людина може зробити дуже багато, якщо вона має віру, любов та бажання допомогти іншим.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Добрі справиХристиянський світ
Останні новини
Останні новини