Тисячі християн молилися за Україну в Палаці спорту
Християнський світ
24.06.2024
22 червня християни різних конфесій об’єдналися в молитві за Україну та її майбутнє

Вперше за час повномасштабної війни Всеукраїнський день молитви проходив у столичному Палаці спорту.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Через заходи безпеки точне місце події не розголошувалося, однак на спільну молитву зібралися тисячі вірян різних церков, пише c4u.org.ua.

Молитви були поділені на кілька блоків за темами. Лідери і представники церков молилися за Боже чудо для України, нашу перемогу і духовне пробудження українського народу, за військо і командирів, за полонених та їх повернення додому, за владу і мудрість при ухваленні рішень, за дітей України і утвердження сімейних цінностей, за медиків і капеланів та за руйнування намірів ворога.

Всеукраїнський день молитви за Україну вперше був проведений 2016 року. Його ініціатором став 92-річний британський євангеліст Девід Хасавей. Він багато десятиліть підтримує християн в Україні, а з початку російської агресії у 2014-му році долучився до створення системних подій заступництва за нашу державу перед Богом як в Україні, так і у Великій Британії. 

Попри свій поважний вік, він приїхав в Україну і молився разом з усіма. Хасавей виголосив коротку проповідь про реальну силу молитви у воєнні часи, засвідчив про молитву і Боже втручання у перебіг Другої світової війни, свідком якої він був. Євангелист висловив сподівання, що вже скоро війна завершиться нашою перемогою та пообіцяи знову приїхати в Україну, щоб розділити цю радість з християнами, які молилися за перемогу.

Всеукраїнська молитва за Україну завершилася словами благословіння від церковних лідерів та духовним гімном «Боже, великий єдиний...». Такий захід проводиться щорічно, однак для віруючих людей молитва за свій край (особливо в час війни) має бути постійною і системною. Сьогодні це наш пріоритет, тому закликаємо до щоденного молитовного заступництва за Україну перед Господом!

Джерело: c4u.org.ua

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світМир та єдність в УкраїніСуспільство
Останні новини
Останні новини