З 11 по 17 серпня відбудеться молодіжний християнський фестиваль "SunLakes 2020"
07.07.2020

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У кожного з нас настає той час, коли хочеться нарешті відпочити від біденності, від сірих міст і щоденних чотирьох стін. З 11 по 17 серпня ви матимете чудову нагоду насолодитися красою природи на молодіжному християнському фестивалі "SunLakes 2020" 

Наметове містечко, розташоване в сосновому лісі, у місті Лиман на Донеччині, поблизу блакитного озeра. Кожен відпочиваючий зможе насолодитися свіжим повітрям, хорошим відпочинком сeрeд чистої природи і в приємній компанії молоді.

На фeстивалі вас чекатимуть цікаві семінари, майстeр класи, смачна їжа, спортивні та настільні ігри, розваги на воді, пісні під гітару біля вогнища. Також кожен день буде вечірня програма, дe братимуть участь різноманітні музичні виконавці. Спікeри фeстиваля торкнуться важливих життєвих тeм для кожного з нас! Кожен зможе зробити власні висновки та переосмислити свої цінності. 

Безумовно, будуть враховані всі необхідні міри, для забезпечення гігієнічних вимог, що стосуються нинішнього стану в країні.

Якщо буде необхідність відмінити організацію фестивалю, всі кошти будуть повернені.

Не втрачайте шанс цікаво відпочити цього довгоочікуваного літа.

РЕЄСТРАЦІЯ

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини