Максим Степанов: «МОЗ ініціює жорсткий контроль за дотриманням карантину через погіршення ситуації з COVID-19»
19.06.2020
19 червня в Україні зафіксовано новий антирекорд захворювань на коронавірусну хворобу COVID-19: 921 випадок за добу

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Через тенденцію щодо погіршення ситуації з коронавірусом в певних областях України будуть відновлені правила жорсткого карантину. Про це Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив на щоденному брифінгу.

Читайте також: В Україні за добу підтверджено 921 випадок COVID-19

"Звичайно, що ми будемо реагувати. Окрім змін до карантину, які ми прийняли на минулому засіданні Уряду, сьогодні ми будемо ініціювати максимально жорсткий контроль за дотриманням карантину. Ми вважаємо, що в умовах адаптивного карантину в окремих регіонах повинні запроваджуватися жорсткі обмеження. Треба скликати регіональні комісії і приймати рішення. Ми не можемо допустити постійного зростання кількості хворих", заявив Максим Степанов.

За словами очільника відомства, контроль за дотриманням карантину потрібно посилити і притягувати винних до відповідальності. Зокрема, це буде зроблено за рахунок Національної поліції та Держпродспоживслужби, які перевіряють роботу закладів і поведінку людей у громадських місцях.

Всеукраїнський Собор закликає звершувати молитви за людей, які захворіли на коронавірусну хворобу, за тих, хто втратив через неї рідних та близьких, а також за Божий захист та зцілення людей нашої країни та усього світу.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: moz.gov.ua

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Останні новини
Останні новини