Під прикриттям карантину МОЗ запровадив в Україні третю «невідому» стать
Загрози та виклики
21.01.2021
Як повідомляють ЗМІ та згідно документів оприлюднених на сайті МОЗ, в Україні під час жорсткого карантину в березні-квітні, без обговорення з громадськістю, приховано, запровадили невідому стать в медичних документах.

Директорат медичного забезпечення Міністерства охорони здоров'я (МОЗ) України повідомив про офіційне затвердження наказом Міністерства в бланку направлення на лабораторне тестування матеріалу від особи, яка відповідає визначенню випадку COVID-19, додаткову статеву приналежність "невідому стать" для громадян України.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це свідчить відповідь на інформаційний запит та бланк направлення на лабораторне тестування. 

"Надаємо бланк направлення на лабораторне тестування матеріалу від особи, яка відповідає визначенню випадку COVID-19, затверджений наказом Міністерства охорони здоров'я України від 28.03.2020 №722 "Організація надання медичної допомоги хворим на коронавірусну хворобу (COVID-19)", - йдеться у відповіді МОЗу.

Понад півсотні гендерів приховують за словами «невідома стать»

Виходячи з оприлюдненої інформації, складається враження, що МОЗ створило нову класифікацію статі - чоловіча, жіноча та третя «Невідома». Документ, що затвердив невідому стать тут.

Офіційний бланк МОЗ з невідомою статтю розміщений на сайті Верховної Ради України.

Дана класифікація свідчить про те, що йде спроба легалізувати у медицині якісь нові «статі», судячи з усього йде мова про так звані «гендери» (яких налічують понад 50, серед яких є такі  яскраві як «лесбіянка», «трансгендер» та інші. Тому поки в законодавстві та Конституції не закріплено більше ніж 2 статі, то схоже в МОЗі вирішили самим придумати таке нове ноу-хау. 

Дивним виглядає це на фоні того, що у 2017 році МОЗ  України уже робив спробу внести невідому третю стать у гарантований Пакет первинної медичної допомоги через «Декларацію про вибір лікаря з надання первинної медичної допомоги», де крім чоловічої та жіночої статі було додано ще третю стать, позначену як «Н» (пункт 4 «Статі» розділу «Дані пацієнта»).

Однак тоді МОЗ хоча б винесло на громадське обговорення дану ініціативу. Завдяки активній позиції громадян і церков тоді МОЗ відкликали даний документ.

Нині ми бачимо, що прикриваючись карантином та тим, що люди були залякані епідемією, МОЗ вирішило одноосібно дописати людям невідому стать під яку, судячи з усього, хочуть приховано легалізувати понад півсотні гендерів.

Отож, хто його знає, але якщо допустим ці перші незаконні зміни, то може бути таке, що скоро нас та наших дітей може чекати те, що при відвіданні лікаря у ваших дітей лікар буде питати:

Чого ти такий сумний? Чого нічого не вдається? Чого з тобою не дружать діти? А може це тому, що в в тебе невідома стать?

А може ти не хлопчик? А може ти не дівчинка, а хтось інший? А ти знаєш, що є так багато людей, які мають  54 статі-гендери .

А хочеш я розкажу про них? Може ти вибереш собі якийсь, який тобі подобається?

Якщо Ви проти таких змін, то закликаємо активно поширювати цю інформацію та коментувати у фейсбуці та в інших соцмережах, що ви проти введення «невідомої статі» та гендерів. Адже, якщо нині не виступити проти цього, то завтра ТЕ, ЩО МИ НАПИСАЛИ МОЖЕ СТАТИ РЕАЛЬНІСТЮ, ЯК ЦЕ Є В РЯДІ КРАЇН.

Окрім цього, потрібно писати в Міністерство охорони здоров’я, вимагаючи внести корективи в Наказ Міністерства охорони здоров'я України від 23 квітня 2020 року № 953 та видалити з Додатку 4 «НАПРАВЛЕННЯ» на лабораторне тестування матеріалу від особи, яка відповідає визначенню випадку COVID-19» згадку про «невідому стать».

Контакти Міністра та міністерства:

e-mail: ministermoz@moz.gov.ua, moz@moz.gov.ua

Фейсбук: https://www.facebook.com/maksym.stepanov.official/ 

Довідка про гендери

Гендерів налічують від 54 до 300+, ось основні, які використовуються: 

Гомосексуальні гендери:

Лесбіянки - жінки, які віддають перевагу відносини з жінками

Геї - чоловіки, які віддають перевагу відносини з чоловіками

Бісексуали - не роблять різниці між чоловіками і жінками, як в сексуальному, так і в романтичному плані.

Трансгендери - це ті, хто незадоволені своєю біологічною статю (наприклад, транссексуали прагнуть змінити стать хірургічно, а трансвестити просто переодягаються в одяг протилежної статі).

Разом з ними виділяють:

1. Agender - людина впринципі відмовляється застосовувати до себе категорію гендеру (але це не означає безстатевість).

2. Androgyne - андрогін (відразу не скажеш, жінка або чоловік) або гермафродит (володіє статевими ознаками обох статей).

3. Androgynous - і жіночий, і чоловічий (внутрішньо, по відчуттях).

4. Bigender - відчуває себе в різний час то чоловіком, то жінкою.

5 Cis - латинськ. "Перед-", тобто "Недо-" (без негативної конотації) - транссексуали, знаходяться в стадії переходу або до жіночої, або до чоловічої статі. По-простому - чекають операцію, проходять гормональну терапію. До перехідним гендером в зв'язку з цим ставляться cis female і cis male.

6. FTM - жінка, хірургічно прийняла вигляд чоловіка MTF - чоловік, хірургічно, зовні, який прийняв вигляд жінки.

7. Gender Fluid - нестійкий гендер. Чи не ототожнює себе з чоловічою або жіночою статтю, а періодично відчуває себе то чоловіком, то жінкою, або особою без статі, або обох статей відразу. Це може проявлятися в тому, як людина одягається, висловлює і описує себе.

8. Gender Nonconforming - це поведінка або гендерние вираження людини, яке не збігається з прийнятими в даному суспільстві гендерними нормами.

9. Gender Questioning - стать, що залишається під питанням.

10. Gender Variant - стать, що допускає кілька варіантів.

11. Genderqueer - свій особливий гендер (у визначенні плутаються навіть ті, хто себе таким чином описує).

12. Neither, Neutrois - не приймають ні одну з двох традиційних статей. Це близькі до агендерам "нейтральні" варіанти. Тут є важливий нюанс - сюди можуть відносити себе інтерсекс-люди (гермафродити), чий анатомічна стать спочатку не визначена. 

13. Non-binary - заперечує систему двох статей.

14. Other - інше (цим можна описати взагалі весь рух поділу людей на 300+ гендерів).

15. Pangender – загально статевий (це суперпозиція, сума всіх існуючих і ще не певних гендерів - дуже зручно). Ці люди можуть заводити романтичні і сексуальні відносини з ким завгодно - всі 300+ гендерів будуть прийняті.

16. Two-spirit - або "бердаші" - люди третьої статі в культурі різних племен індіанців Північної Америки, тобто представники одного біологічної статі, які беруть гендерну ідентичність іншого.

До того ж - найдивніші і незвичайні гендери (вони реальні):

Anongender - не знаю, якого я гендеру. І ніхто не знає.

Cavusgender - гендер, мінливий при депресії. Можна уточнити, в якій саме: cavusboy, cavusgirl і т.д.

Zodiacgender - термін для гендерів, будь-яким чином прив'язаних до знаку зодіаку.

Aesthetgender - гендер, який базується на естетиці.

Affectugender - гендер, що залежить від настрою.

Digigender - цифровий гендер: вірус, mp3, .txt і т.д.

Egogender - індивідуалістичний гендер. Найважливіше в ньому - "я". Тому замість "ego-" можна підставити власне ім'я!  

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики