Поки Каліфорнія охоплена пожежами, на південь США налетів найпотужніший ураган в історії
Європа та світ
16.09.2020
Ураган "Саллі" наблизився до південних штатів Америки і вже визнаний одним з найпотужніших в історії. Йому присвоєна друга категорія, очікується повінь, яка загрожує населенню.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Ураган "Саллі" вирував в Мексиканській затоці та сьогодні вранці досяг берегу штатів Алабами, Флориди та Луізіани. Експерти прогнозують рекордні для цілої Америки повені та затоплення, що призведуть до людських жертв.

Національний центр ураганів (NHC) повідомляє, що ураган "Саллі" досяг суші о 4:45 ранку середи, поблизу затоки Шорз, штат Алабама, як шторм категорії 2 з максимально стійким вітром 105 миль/год. Ураган вже залишив тисячі людей без електроенергії поблизу прибережних районів Алабами та регіону Флориди.

"Очікуються катастрофічні та небезпечні для життя людей повені, імовірно, вздовж частини північно-центрального узбережжя Мексиканської затоки", - заявляють в Національному центрі ураганів.

Молимось за Америку, яка останнім часом потерпає від природних катаклізмів. Хай Бог збереже життя людей!

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини