На Україну насувається циклон з сильними дощами
28.05.2020
В Україну йдуть сильні дощі. Попередження про погіршення погодних умов у четвер, 28 травня, опублікувала Державна служба з надзвичайних ситуацій

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

За прогнозами синоптиків, вдень у більшості північних, центральних, Одеській та Миколаївській областях будуть сильні дощі. Вдень на Лівобережжі будуть грози та сильні пориви вітру: 15-20 м/с.

Таким погоднім умовам присвоюють перший рівень небезпечності це рівень жовтий. Далі йдуть рівні два і три помаранчевий і червоний.

Читайте також: У Гідрометцентрі повідомили, що дощі припинили посуху в Україні

"Циклон вже позакидав в Україну дощі з грозами", пише у Facebook синоптик Наталя Діденко.

По Києву та Київській області вдень 28 травня також значний дощ. Крім того 28 травня вночі дощі прогнозують у південно-східній частині України.

Дякуємо Господу за дощі, які припинили посуху в нашій країні, і вдячні усім, хто молився про це. Закликаємо звершувати молитви про Божий захист від буревіїв та граду, і щоби Господь благословив Україну рясним врожаєм!

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: bbc.com

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!