Всупереч коронавірусу: найбагатші люди за час пандемії COVID-19 сумарно заробили 255 мільярдів доларів
Аналітика
24.05.2020
За час пандемії коронавірусу 25 найбагатших людей світу заробили сумарно 255 мільярдів доларів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише Forbes.

Повідомляється, що за цей період більше за всіх заробив засновник Facebook Марк Цукерберг - його статки збільшились на 31,4 млрд дол, до 86,5 млрд.

За даними журналу, за останні 2 місяці акції Facebook піднялися в ціні приблизно на 60%, досягнувши рекордних значень. Внаслідок цього, Цукерберг перемістився з 7 місця у списку найбагатших людей, яке він займав у квітні, на 4 місце.

Засновник та керівник Amazon Джефф Безос заробив 29,9 млрд дол, збільшивши свої статки до 146,9 млрд. Він є найбагатшою людиною у світі за версією Forbes.

Чиатйте також: Парламент Угорщини заборонив змінювати в документах стать, вказану при народженні

Видання відзначає, що в умовах пандемії, яка істотно обмежила роботу фізичних рітейлерів, популярність торгових онлайн-майданчиків зросла. Це забезпечило зростання вартості акцій Amazon на 29%.

Третю позицію зайняв голова Reliance Industries Limited Мукеш Амбані, який з березня збільшив свої статки майже на 20 млрд дол. Після цього вони становлять 52,7 млрд, а Амбані став найбагатшою людиною Азії.

Сумарний статок 25 найбагатших людей світу зараз становить близько 1,5 трлн дол, що еквівалентно 16% від статків всіх мільярдерів.

Оцінка змін розміру статків мільярдерів проводилася з 23 березня по 22 травня.

Джерело: epravda.com.ua

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Аналітика