Коли у школах України закінчиться навчальний рік 2024-2025
Освіта і наука
06.09.2024
Уряд України вже визначив офіційну дату завершення навчального року

Українські учні вже розпочали навчання у межах навчального року 2024-2025. Він стартував у школах нашої держави 2 вересня. Освітній процес при цьому у закладах середньої освіти може тривати офіційно аж до липня. Коли у школах України закінчиться навчальний рік 2024-2025, розповідає Освіта 24.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Офіційні дати початку та завершення цього навчального року визначив уряд України. Так, навчання у межах навчального року 2024-2025 має завершитися 30 червня 2025 року.

Все ж у Міносвіти України зауважили, що дату завершення навчання кожна школа може визначати самостійно. Але це залежить від виконання навчальної програми, розповідав в етері національного телемарафону заступник очільника МОН Андрій Сташків.

"Школа може закінчувати навчальний рік не обов'язково 30 червня. А умовно 30 травня, якщо виконали навчальну програму, і розпочинати канікули", – повідомляє посадовець.

Тож, за його словами, це не означає, що всі школи навчатимуться до 30 червня. Натомість заклади освіти можуть до 30 червня продовжувати навчальний рік, якщо потрібно.

Джерело: Освіта 24

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Освіта і наукаМолоде життя
Останні новини
Останні новини