Невдовзі відбудеться ІІІ-й Форум християн-управлінців
Новини Всеукраїнського Собору
09.01.2021
За підсумками місцевих виборів 25 жовтня 2020 р. вперше в історії України сотні євангельських віруючих стали депутатами місцевих рад.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Подальша робота євангельських віруючих в органах  місцевого самоврядування є дуже важливою, адже саме вони, будучи депутатами місцевих рад, зможуть багато зробити для просування духовних цінностей у своїх містах, населених пунктах і регіонах, сприяння діяльності місцевих релігійних громад.

Враховуючи зазначене, 28 грудня 2020 року Духовна рада Всеукраїнського Собору, до якої входять лідери провідних протестантських церков України, затвердила стратегію роботи на 2021 рік, зокрема, проведення на початку  року ІІІ-го Форуму християн-управлінців.

Очікується, що у форумі приймуть участь очільники протестантських церков України, діючі депутати Верховної Ради України та урядовці, новообрані депутати-християни місцевих рад та управлінці.

Форум буде присвячено навчанню управлінців та депутатів місцевих рад, аби дати їм інструменти для ефективної роботи на місцях. Окрім цього на форумі буде презентовано Програму економічного розвитку регіону та залучення інвестицій, напрацьовану кращими економістами України.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Новини Всеукраїнського Собору
Останні новини
Останні новини