Сотні церков по всьому світу взяли участь у випускному вечорі Фонду Тіма Тібоу «Night to Shine»
Добрі справи
22.02.2021
Попри пандемію сотні церков по всьому світу взяли участь у випускному вечорі «Night to Shine» для людей з інвалідністю

Щорічний захід Фонду Тіма Тібоу пройшов онлайн.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє svitogliad.com.

12 лютого захід для людей з інвалідністю віком від 14 років і старше провели церкви по всій території Сполучених Штатів і більш ніж в 30 країнах, включаючи Ізраїль, Україну, Зімбабве і Казахстан. Президент Фонду Стів Біондо заявив, що через Covid-19 їм довелося шукати безпечні альтернативи, щоб провести випускний.

Біондо додав, що цього року було ще важливіше провести «Night to Shine», тому що багатьом людям з інвалідністю довелося ізолюватися під час пандемії, оскільки вони входять в групу високого ризику. Служитель заявив, що вони хотіли нагадати цим людям, що їх люблять і не забувають. Тібоу разом з дружиною Демі-Лі Тібоу відвідали три громади в Неваді та Аризоні.

Читайте також: Хочете дожити до 100 років? Допомагайте іншим

Фонд підготував відеопривітання від Тіма Тібоу і його дружини, в якому вони говорили про любов Ісуса й оголосили кожного з присутніх королями та королевами випускного балу. В онлайн-концерті взяли участь християнські виконавці й служителі Керрі Андервуд, Чіп і Джоанна Гейнс, Торі Келлі, Гаррі Коннік-молодший, Седі Робертсон Хафф і Бетані Гамільтон.

Церква «Waterfront» у Вашингтоні, округ Колумбія, вже шість років бере участь в заході, який зазвичай проводиться на бейсбольному стадіоні Washington Nationals. Представники церкви відзначили, що, попри пандемію, понад 230 осіб приєдналися до онлайн-концерту. Незадовго до заходу волонтери громади роздали всім учасникам набори, в які входили кросівки, квіти, корони, подарункові карти, футболки, кепки та інше.

«Щороку наша головна мета — нагадати друзям з інвалідністю про те, як їх люблять», — додала служитель церкви «Waterfront» Лорен Пейджет.

Біондо підсумував, що вони будуть і далі проводити випускні бали та планують розвивати партнерські відносини з церквами в усіх країнах.

Джерело: svitogliad.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Добрі справи
Останні новини
Останні новини