У Львові відбувся Партнерський Саміт «Сьогодні заради завтра» 28-29 червня
Християнський світ
01.07.2022
У заході взяли участь глави протестантських конфесій України, Польщі, Словаччини, Угорщини, Молдови та Світового Євангельського Альянсу

У Львові відбувся Партнерський Саміт «Сьогодні заради завтра» 28-29 червня за участю глав та уповноважених представників Євангельських Церков України, сусідніх Польщі, Угорщини, Словаччини, Молдови та Світового Євангельського Альянсу, який об’єднує близько 700 мільйонів віруючих.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Зустріч духовенства була спрямована на аналіз перших місяців війни, визначення наявних тенденцій та формування напрямків стратегічної співпраці для поширення Євангелія Царства Божого в Європі, slovoproslovo.info.

«Найперше, ми хотіли подякувати нашим сусідам – церквам в країнах на півдні та заході України, що прийняли мільйони українців до своїх домівок та церковних приміщень. Важливо було також підсумувати все, що відбулося з 24 лютого. Адже час летить, ситуація змінюється, маємо бути готовими до нових викликів. Також, два дні спільної праці та молитви дають нам сильніше відчуття ліктя», – сказав пастор Станіслав Носов, Головуючий у Раді Євангельських Протестантських Церков України.

Співорганізатори – Рада Євангельських Протестантських Церков України та Світовий Євангельський Альянс – сподіваються, що саме цей саміт стане початком багатьох ініціатив та проєктів.

Джерело: slovoproslovo.info

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

 

Християнський світЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини