Петиція до Трампа, проти Біла Гейтса, за злочини проти людства на сайті Білого Дому менш ніж за три тижні набрала майже пів мільйона підписів.
Європа та світ
26.04.2020
Петиція вже набрала 438 000 з 100 000 необхідних для розгляду її Президентом США. Голосування продовжиться до 10 травня, після чого, вона буде розглянута Дональдом Трампом та буде надана офіційна відповідь.

 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Ми закликаємо провести розслідування  діяльності "Фонду Білла та Мелінди Гейтс" щодо медичних злочинів та злочину проти людства. Аналізуючи розвиток подій навколо "пандемії COVID-19", багато питань залишаються без відповіді» - йдеться в петиції.

Автори петиції запитують, чому, на передодні оголошення про появу нового вірусу в Китаї, саме в провінції Ухань були проведені міжнародні навчання з запобіганню пандемій.

Читайте також: Близько 40 сімей надіслали свої пісні на Конкурс GospelFamilyChallenge

«Гейтс, ЮНІСЕФ та ВООЗ вже були звинувачені у навмисній стерилізації кенійських дітей через використання прихованого антигену HCG у вакцинах проти правця» - йдеться в листі до Трампа.

В кінці автори закликають провести ретельне та публічне розслідування ролі "Фонду Білла та Мелінди Гейтс" навколо сумнівних фактів навколо "пандемії COVID-19".

Джерело: Офіційний Сайт Білого Дому

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор - це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини