Петиція про відкликання законопроекту №3316 набрала 25 тис голосів менш ніж за місяць!
13.05.2020
Петиція про відкликання законопроекту №3316, яким пропонується встановити кримінальне покарання у вигляді штрафів та 8 років тюрми за критику ЛГБТ, 25013 голосів з 25000 необхідних менш ніж за місяць!

Петиція №22/093004-еп Про відкликання законопроекту №3316 авторства адвоката Сергія Гули набрала всі необхіні голоси менш ніж за місяць та очікує на рогляд. Дана ситуація демонструє наскільки обурене суспільство даним законпроектом та наскільки єдині й активні християни, коли мова йде про свободу слова і віросповідання, про захист християнських й сімейних цінностей.

Дякуємо кожному, хто підписав петицію та закликаємо продовжувати молитися проти поширення аморальних ініціатив і гендерної ідеології та Божий захист України. 

Закликаємо також писати електронні та паперові листи звернення до Верховної Ради України щодо відкликання законопроекту №3316.

Попередні роки показали, що найефективнішим у блокуванні законів - є особисті зустрічі з депутатами та написання їм іменних листів по хвилюючих питаннях. Тож закликаємо зустрічатися з вашими мажоритарними депутатами, а також писати їм особисті листи!

Проекти листів та необхідні електронні адреси голови ВРУ, голів фракцій та всіх депутатів-мажоритарників по областях тут.  Писати листи на депутатів важливо бо за закони голосують саме вони. 

Детальніше про законопроект у статті: 8 років тюрми віруючим за мітинги проти гейпараду та колективну критику ЛГБТ. Усі подробиці скандального законопроекту №3316

Всеукраїнський Собор категорично виступає проти насилля стосовно будь-якої людини в Україні та вважає, що діючі закони та Конституція України передбачають достатню законодавчу базу для захисту від насилля всіх громадян.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Останні новини
Останні новини