Зруйнована дроном багатоповерхівка в Одесі: Під завалами мама з чотиримісячним немовлям з родини баптистського пастора
02.03.2024
В результаті нічної атаки безпілотників на Одесу, організованої російськими військовими, один з дронів влучив у багатоповерхівку, спричинивши руйнування та жертви серед цивільного населення. Під завалами мама з чотиримісячним немовлям з родини баптистського пастора. Джерело: odeskaODA, Slovoproslovo

Закликаємо посилено молитися за всіх хто під завалами!

За даними Державної служби надзвичайних ситуацій, унаслідок обвалення на рівні першого поверху було знайдено тіло неповнолітньої жертви, наразі триває процес розбору завалів. Загальна кількість жертв досягла чотирьох осіб, ще вісім отримали поранення.

Під завалами мама з чотиримісячним немовлям з родини баптистського пастора.

Джерело: odeskaODA, Slovoproslovo.

Встановлено дані трьох загиблих внаслідок ворожого удару по житловому будинку в Одесі: жінка 1952 року народження, чоловік 1988 р.н. та малюк 2021 року народження.

Сім’я Анни Гайдаржі разом з її чотиримісячним сином Тимофієм опинилася під завалами. Її чоловік, Сергій, та дочка вціліли, перебуваючи в іншій кімнаті в момент трагедії. Анна є дочкою Миколи Сідака, пастора Одеської Пересипської церкви ЄХБ.

Станом на зараз відомо, що під завалами багатоповерхівки в Одесі можуть перебувати від 10 до 12 людей. Їх шукають рятувальники.

Згідно зі заявою прес-служби голови Одеської ОВА Олега Кіпера, цей обстріл призвів до знищення одного з під’їздів багатоповерхівки.

Атака безпілотника в Одесі: Під завалами мама з чотиримісячним немовлям з родини баптистського пастора

Олег Кіпер оголосив день трауру в Одесі та області, висловлюючи співчуття родинам загиблих і наголосивши на продовженні пошукових робіт:

“Висловлюю мої щирі співчуття всім, хто втратив своїх рідних у цій жахливій трагедії… Ми не припиняємо пошук та рятувальні операції”.

Росіяни вбили 3-річну дитину в Одесі внаслідок атаки дронами у ніч на 2 березня, кількість загиблих зросла до чотирьох.

Джерело: ДСНС

Деталі: Тіло трирічної дитини знайшли на рівні першого поверху, під завалами. Там же знайшли й четверте тіло.

Всього загинули 4 особи, з них одна дитина, та 8 постраждали. Врятовано 5 людей.

За даними ОВА, встановили дані вже трьох загиблих: жінка 1952 року народження, чоловік 1988 року народження та малюк 2021 року народження.

Пошукові роботи тривають...

Закликаємо посилено молитися за всіх хто під завалами!

 

Джерело: slovoproslovo

Останні новини
Останні новини