У Рівному невідомі вночі підірвали двері офісу церкви «Благодать»
Загрози та виклики
01.02.2022
У Рівному вночі зловмисники підірвали вибухівкою один із входів місцевого бізнес-центру на вулиці Гетьмана Мазепи. Даний вхід веде у офіс, який орендує баптистська церква «Благодать»

Як інформує рівненська поліція, повідомлення про вибух надійшло сьогодні, першого лютого, о 04:15 від 57-річного охоронця. За його словами, невідома особа кинула під двері бізнес-центру, офіси в приміщенні якого здають в оренду, саморобний вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху частково пошкоджено вхідні двері та зовнішні захисні ролети.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбероб першими знати важливі та актуальні новини!

Як svitogliad.com стало відомо з власних джерел, офіс, до дверей якого кинули вибухівку, належить баптистській церкві «Благодать». Однак у коментарі пастор Андрій Корнійчук заявив, що жодних погроз до чи після вибуху адміністрація церкви не отримувала. Тож підстав пов’язувати підрив з якимись особистими мотивами зловмисника проти церкви наразі немає.

«Підірвали конкретно вхід до нашого офісу, ним більше ніхто не користується протягом останніх чотирьох років. Яка причина, хто і що – в мене жодної інформації і думок немає. Є підрив, вибух, далі цим займаються слідчі. Вони вже зробили всі необхідні знімки і взяли свідчення. В офісі пошкоджено лише вхідні двері і захисний ролет, який ми вже замінили. Постраждалих, на щастя, немає теж», – розповів пастор.

Читайте також: "Виникнення релігійних конфліктів в Україні є малоймовірним", - дослідження Центру Разумкова (ВІДЕО)

На сайті поліції додають, що в рамках кримінального провадження, відкритого за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тривають першочергові слідчі дії. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до вчинення хуліганства із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

За скоєне зловмиснику може загрожувати від трьох до семи років позбавлення волі.

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та викликиХристиянський світ