Актор так проникся християнським фільмом, що хрестився прямо на зйомках
Надихаючі історії
10.03.2023
Макс Еріх, який знімається в надихаючому фільмі «Південне Євангеліє», розповів в інтерв’ю, що охрестився під час зйомок фільму, який розповідає справжню історію Семюеля Аллена, рок-зірки, якому дали другий шанс подолати його минуле.

«Я справді охрестився під час фільму, — сказав 31-річний актор. «Поки мій персонаж хрестився, я прийшов до висновку, що сам хочу охреститися. Я проходив через деякі особисті випробування, і я відчував, що цей фільм дійсно наблизив мене до Ісуса».

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

«Це мало серйозний вплив на моє життя», — додав він. «Я відчуваю, що завжди був віруючою людиною, але в той момент я дійсно заглибився в віру. Я вважаю своєю метою використовувати свій рід діяльності, щоб поширювати Євангеліє. Я просто хотів би, щоб люди знали, що їх люблять, що вони прощені, і що вони важливі. Ісус любить їх, Бог любить їх».

Фільм не просто надихає, «Південне Євангеліє» торкається деяких складних тем, зокрема наркоманії, расизму, насильства та смерті. Це підкреслює реальність того, що християнський шлях часто дуже непростий, але з Богом ми зможемо подолати всі труднощі.

Джерело: christianpost.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини