«Християнство показали як живу віру», – Єлизавета ІІ про програму ВВС «Пісні хвали» (ВІДЕО)
Християнський світ
07.10.2021
Королева Єлизавета II подякувала телепрограмі ВВС «Пісні хвали» за живе представлення християнської віри і привітала команду творців з 60-річчям в ефірі

У спеціальному недільному випуску телесеріалу «Пісні хвали», який цього року відсвяткував 60-річчя і вихід 3000 епізодів, королева Єлизавета II подякувала творцям за подання християнства як «живої віри».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє svitogliad.com.

«Протягом останніх 60 років “Пісні хвали” збирали разом громади і глядачів BBC по всій Великобританії в колективному богослужінні, – заявила королева і глава англіканської церкви. – У кожної серії християнство відображалося як жива віра не тільки через гімни і пісні прославлення, а й через історії багатьох людей, які поставили віру в центр свого життя. Вітаю “Пісні хвали” і всіх, хто брав участь у створенні програми з 60-річчям».

Аледо Джонс, який більше 20 років був ведучим передачі, назвав можливість бути частиною програми однієї з найбільших радостей в житті.

«Для мене велика честь – ділитися надихаючими історіями віри з нашими дорогими глядачами і радувати їх серця музикою», – сказав Джонс.

Читайте також: Вперше в Україні Франківський театр ляльок проводить виставу для людей з порушеннями зору (ВІДЕО)

Преподобний Ян Бредлі, який особисто був знайомий з покійним принцом Філіпом, герцогом Единбурзьким, у квітні розповів про те, що саме принц переконав королеву, свою дружину, більше говорити про свою християнську віру в різдвяному зверненні в 2000 році.

Бредлі, який проповідував для герцога і королеви в якості запрошеного проповідника в приході Бремар і Крати, сказав, що в своєму зверненні у 2000 році королева дуже зворушливо і переконливо говорила про свою християнську віру і про вплив, який та на неї справила.

Бредлі також поділився, що принц Філіп цікавився теологією.

«Він конспектував проповіді. Прекрасно знав Біблію, не боявся питати. Я був вражений його біблійними знаннями», – додав преподобний.

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут. 

Християнський світКультура і творчістьЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини