Податки українців хочуть спрямувати на проведення гей-парадів
Новини Всеукраїнського Собору
20.08.2020
Понад півмільйона гривень вимагають ЛГБТ-організації виділити з бюджету Києва для проведення гей-параду (КиївПрайду) у 2021 році

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Ці кошти пропонують виділити в рамках соціального захисту населення. Однак це буде не допомога знедоленим чи сиротам, або ж підтримка малозабезпечених чи людей з інвалідністю, багатодітних чи ветеранів війни, а пропагування ЛГБТ та проведення гей-параду у 2021 році.

Така собі організація як ГО «КиївПрайд» (організатор гей-параду в столиці), подала на фінансування до КМДА ЛГБТ-проект «Київ — місто гордості», про що йдеться на gb.kyivcity.gov.ua.

Тематика проекту визначена як соціальний захист вразливих верств населення. Однак насправді під захистом вразливих верств малось на увазі інше. 513000 гривень мали піти на організацію київського гей-параду (Маршу рівності, КиївПрайду в 2021 році).

Як зазначають мету організатори, ці кошти допоможуть «Місцевим жителям і жителькам отримати можливість підвищити свої знання із ЛГБТ+». Мабуть, це найглобальніше та найнагальніше питання, яке потрібно жителям Києва та їх дітям, і на яке треба витратити 513000 гривень.

Під час онлайн-трансляції засідання комісії Громадського бюджету представник КМДА пояснив, що в заявці ГО посилається на ст. 39 Конституції про право на мирні зібрання й мітинги. Такий захід держава профінансувати не може (на відміну від фестивалю, наприклад, який розцінюють як культурний захід).

Читайте також: ЛГБТ-організації вимагають, щоб українські міста за рахунок коштів на проекти соціального захисту населення фінансували проведення гей-парадів

Цікавим є той факт, що коли чиновники КМДА заявили, що не можуть фінансувати за бюджет громади міста гей-парад, то ЛГБТ-організації одразу ж почали звинувачувати їх у гомофобії за те, що не виділили кошти.

Судячи з усього, ЛГБТ-організації хочуть добитися, аби громадяни України фінансували гей-паради за рахунок своїх податків.

Враховуючи зазначене, ми бачимо, що ЛГБТ-організації після насильницького проведення під захистом поліції гей-парадів у різних містах тепер хочуть забрати кошти з проектів соціального захисту та наших податків та направити їх на організацію гей-парадів. Вражає цинізм того, що організації, які отримують із-за кордону мільйонні гранти на просування ЛГБТ, хочуть зазіхнути на самих незахищених нужденних та нещасних та проводити свої заходи за рахунок коштів на соціальний захист, які могли б піти на проекти по допомозі багатодітним, малозабезпеченим, сиротам, знедоленим та бездомним.

Закликаємо всіх небайдужих максимально поширити цю інформацію та закликати місцевих депутатів у своїх містах перевірити, чи не заплановано в бюджеті на наступний чи цей рік під видом соціального захисту різного роду гей-парадів та подібних заходів за рахунок бюджетів міст.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Новини Всеукраїнського Собору