ADRA Україна та Дитячий фонд ООН покращили водопостачання для 1240 жителів Донеччини
Добрі справи
20.01.2021
Адвентистське агентство допомоги та розвитку «ADRA Україна» та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) покращили водопостачання для 1240 жителів с. Нікольське Нікольського району Донецької області шляхом відновлення свердловини та збільшенням об’єму води

Виконано бурові роботи та відкачку до повного освітлення води, дезінфекцію, монтажні роботи водопідйомного обладнання, укомплектовано шафу керування, підвищено дебіт свердловини з 3 до 9 метрів кубічних в годину.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Роботи здійснено в рамках проєкту «Покращений та стійкий доступ до безпечної питної води у 21 селі та малих містах (Децентралізовані водні системи) у Донецькій області (підконтрольна територія України)», здійснюється за фінансової підтримки уряду Німеччини через Німецький державний банк розвитку KfW.

Читайте також: 22 січня Трамп оголосив Національним днем ​​святості людського життя

Джерело: ADRA Ukraine

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

 

 

Добрі справи