Призер Олімпіади Пол Вайл: “Бог пильнував за мною того дня, коли вивів з коми!”
Надихаючі історії
18.02.2022
Пол Вайл з США катався на ковзанах з 3 років. Він був обдарованим у певних аспектах катання й міг інтерпретувати музику, хоча не був природженим стрибуном. Та був час, коли дитиною він співав у церковному хорі, а у 20 років почав шукати Бога

Пол знав, що церква — це важливе місце, де він відчував втіху. Його прихід до Христа став початком міцної віри батька та матері. Коли Полу було 11 років, з ним почав займатися тренер, що готував олімпійських чемпіонів.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини

Про це пише poklik.media з посиланням на спортивну платформу PlusOne.

Період навчання в Гарвардському коледжі й праці з християнськими групами в кампусі Пол пов’язує зі зростанням у своїй любові до Христа. Тоді він продовжував займатися фігурним катанням задля слави Божої. Саме Йому Пол вдячен за всі перемоги, бо часто шансів не було зовсім.
 
Пол став срібним призером зимової Олімпіади-1992 в чоловічому одиничному катанні й чемпіоном світу серед юніорів у 1981 році.
 

21 квітня 2015 року під час тренувань в Пола раптово зупинилося серце. Близько 300000 американців відчувають це щороку, і рівень виживання при цьому лише 10%.

Читайте також: «Сім'я – це джерело благодаті для суспільства», – спадкоємиця відомого королівського роду Габсбургів

Серце Пола дефібрилювали, йому вводили ін’єкцію адреналіну, знижували температуру тіла, щоб захистити мозок. Він був у комі два дні.
«Мені знадобилися дні, щоб зрозуміти, що я помер. І наскільки мені пощастило, що обставини були такими, якими вони були. Безперечно, Бог пильнував за мною того дня, коли вивів із коми», –  свідчить Пол Вайл.
У свої 57 Пол продовжує кататися на ковзанах та тренує інших. Має дружину і 3 дітей. Щороку у вересні проводить благодійні виступи на «Вечері з чемпіонами» в Гарварді, кошти з якого йдуть на дослідження дітей, хворих на рак.
 
Джерело: poklik.media
 
Надихаючі історіїМолоде життяХристиянський світ
Останні новини
Останні новини