«Сім'я – це джерело благодаті для суспільства», – спадкоємиця відомого королівського роду Габсбургів
Європа та світ
17.02.2022
«Багато сімей розпалися. Так це правда. Але родина все ще є джерелом благодаті для суспільства», – про це сказала Її Імператорська та Королівська Високість Кетлін Габсбург-Лотарингія на засіданні Ради Федерації католицьких сімейних асоціацій в Європі

«Мене попросили розповісти про сім’ю як початок загального блага. У цьому контексті я вітаю усіх із прекрасних і вимогливих окопів мого материнства. Я мама чотирьох дочок. Я говорю з вами як жінка, яка глибоко вдячна за моє покликання і усвідомлюю мою центральну роль, як дружини та матері – роль, якою часто нехтують в нашому суспільстві, в засобах масової інформації, а іноді навіть в Церкві», – говорить спадкоємиця королівського роду.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини

«Моя основна роль як матері в ці перші дитячі роки – підготувати дітей до того, щоб дарувати й отримувати любов. Одного дня моя роль у житті наших дітей зменшиться, але школа любові, якою є сім’я, в якій ми з чоловіком – голова і серце, підготує їх, щоби, вийшовши у світ, вони і самі стали головними героями в їхніх сім'ях і в їхніх громадах», – поділилася Кетлін.

«Мої діти є моїми найвпливовішими вчителями. В очах Сесилії, в її погляді любові до мене, її погляд радості й захвату від моєї присутності поруч із нею з самого раннього віку навчив мене більше цінувати радість любові та щастя, що чекає нас на небесах», – промовила Її королівська величність.

Читайте також: «Зробив пропозицію в 13»: історіякохання луцького депутата

Здоров’я та благополуччя сім’ї має бути головними в нашій роботі задля сталого розвитку. Такий розвиток неможливий, якщо ми не починаємо і не закінчуємо цю роботу, фокусуючись на сім’ї. Ми повинні працювати над створенням суспільства та економічної моделі, в якій матері, зокрема, мають вибір залишатися вдома з дітьми, якщо вони бажають. Як часто я зустрічаю жінок, яким доводиться щодня розривати своє серце навпіл, залишаючи дітей, щоб забезпечити себе фінансово.

За матеріалами cne.news

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Європа та світВсе для сімей
Останні новини
Останні новини