Всесвітньовідомий поп-співак Фаррелл Вільямс навернувся до Бога і готує телепроект для талановитих християн-співаків
Надихаючі історії
19.11.2020
Всесвітньовідомий поп-співак Фаррелл Вільямс повернувся в своє рідне місто Хемптон-Роудс, щоб знайти молодих талановитих госпел-співаків і зняти з ними незапланований проєкт під назвою «Голос вогню».

Прем’єра проєкту відбудеться 20 листопада і стане частиною серіалу, передає ІА Світогляд з посиланням на The Christian Post.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Один з головних героїв – керівник хору Патрік Ріддік і дядько Фаррелла, єпископ Єзекіїль Вільямс, генеральний наглядач, пастор і засновник служіння Faith World Ministries.

Згідно з журналом Billboard Magazine, мета цього документального серіалу – створити «один із найбільш надихаючих госпел-хорів у світі». Новина про проєкт спочатку була оголошена на фестивалі Essence 5 червня. Фаррелл стане одним з виконавчих продюсерів.

Протягом всього шоу Вільямс носить толстовку з написом «Ви повинні народитися знову». Артист часто використовує християнську мову, коли розмовляє зі своїм дядьком або співаками.

За словами Фаррелла, він робить це тому, що в нього є «церковне коріння».

«Фаррелл і я виросли разом в одній церкві. Ми виросли в п’ятидесятницькій церкві Pentecostal Holiness Church. Його бабуся була нашою «церковною матір’ю». … Це дозволяє вам дізнатися, що Біблія – права. У ній говориться «привчай юнака до дороги його, і він, як постаріється, не уступиться з неї», – сказав Ріддік у недавньому інтерв’ю для The Christian Post.

Ріддік також віддав Богу хвалу за повернення Фаррелла до Бога і його пристрасть до цього проєкту.

Фаррелл Вільямс – всесвітньо визнана попзірка і музичний продюсер, відомий своїми синглами «Happy» та «Come Get It Bae». Він також відомий тим, що розпочав щорічний концерт Something in the Water у Вірджинії-Біч, на який щорічно збираються найвідоміші групи з усього світу.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини