Баптисти підготували 55 тонн продуктів для потерпілих від пожежі і повені
Добрі справи
30.07.2020
Всеукраїнський Союз Євангельських християн-баптистів підготував благодійну допомогу: 55 тонн продуктів – три великі вантажівки, для потерпілих після повені на Закарпатті та пожежі на Луганщині.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На заході країни були зруйновані тисячі будинків, десятки сіл опинилися відрізаними від цивілізації. На Луганщині пожежа завдала майнової шкоди в особливо великому розмірі і спричинила інші тяжкі наслідки. Є людські втрати.

Після відеозвернення із закликом від служителів ВСЦ ЄХБ команда союзу працювала над організацією та залученням до допомоги якомога більше церков, християнських організацій та окремих людей, зокрема друзів із-за кордону. 

Отож, наразі готуються до відправки в Карпатський регіон дві тисячі коробок (35 тонн), а на Луганщину – одна тисяча коробок (20 тонн).

Читайте також: У Рівному церква розмістила понад сотню білбордів з біблійними текстами

Закликаємо молитися про благополучну доставку продуктів до кожної домівки і поширення Євангелія у цих родинах.

"Коли Бог дає нам можливість відчувати біль наших ближніх, Він наділяє нас силою та ресурсами, аби дієво на це реагувати... Ми дякуємо Богові й усім учасникам і щиро радіємо з того, що Бог дає нам бажання, сприяє його здійсненню і йде на зустріч, коли ми кличемо Його про допомогу. Разом ми можемо більше!" - повідомляє Прес-служба ВСЦ ЄХБ.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Добрі справи
Останні новини
Останні новини