Прем'єр-міністр Чехії: Вимирання Європи не зупинити за допомоги міграції, допоможе лише міцна сім'я
Європа та світ
29.09.2021
Прем'єр-міністр Чеської Республіки Андрій Бабіш розкритикував спроби Європейського союзу розв'язати проблему низької народжуваності, що призвела до величезної демографічної кризи, за допомогою масового в’їзду мігрантів. Рішення, на його думку, полягає тільки в міцній сім’ї, заснованій на традиційних цінностях. Це він заявив у своєму виступі на Демографічному саміті в Будапешті, Угорщина.

«Масова та неконтрольована міграція до Європи не має нічого спільного зі стійкістю нашого європейського суспільства - навпаки. Єдиним по-справжньому стійким рішенням проти вимирання Європи є збільшення народжуваності корінного населення», - сказав прем'єр-міністр Чехії Бабіш. Про це йдеться на сайті rmx.news

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

До цієї заяви доєднались інші високопоставлені учасники форуму – ексвіцепрезидент США Майк Пенс, віцепрезидент Угорщини Віктор Орбан та інші. У своїй промові вони рішуче розкритикували сьогоднішню антисімейну та проліберальну політику, яка набирає обертів в західному світі.

Орбан звернув увагу на той факт, що Захід ігнорує сьогоднішню демографічну кризу. В той час як Угорщина інвестує в сім’ю 5% ВВП країни, багато інших європейських держав намагаються прикрити складну демографічну картину, яка показує старіння та вимирання нації, за допомогою масового ввозу мігрантів, але це не вихід. Орбан попередив, що це призведе до «величезної соціальної напруги та культурних зіткнень», що вже було доведено на практиці багатьох країн. До того ж, внаслідок цього зіткнення європейські країни втрачають культурну єдність, яка тримає Європейський Союз цілісним, «що може призвести до його швидкого розпаду», – заявив Віктор Орбан на Демографічному саміті в Будапешті.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світ
Останні новини
Останні новини