Про цінність життя і красу усиновлення: Toyota випустила ефектний рекламний ролик
Європа та світ
11.02.2021
На Суперкубку, який відбувся у США 7 лютого, компанія Toyota презентувала рекламний ролик, який показав красу усиновлення та гідність кожного життя. Цей ролик став одним з найбільш обговорюваних рекламних роликів під час великої гри.

Super Bowl (Суперкубок) – це вирішальна гра Національної футбольної ліги у США. 55-й Super Bowl і 50-й чемпіонат Національної футбольної ліги пройшов 7 лютого на Hard Rock Stadium у Майамі. Про це пише ІА Світогляд з посиланням на The Christian Post.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

І, все-таки, інтерес у цей день традиційно не лише до спорту. «Супербоул» або ж Суперкубок – найбільша подія для рекламодавців, які витрачають до $ 5,6 млн за 30-секундний слот і придумують свої кращі креативи. І це цілком виправдано: Super Bowl щорічно збирає понад 100 млн глядачів.

Згідно з дослідженням Unruly, рекламний ролик Toyota Upstream став найефективнішою рекламою Суперкубка-2021. Успіх реклами відзначили багато американських ЗМІ, серед зокрема People і CNN.

Окрім того, похвалили головне послання ролику і пролайф-активісти та захисники права на життя. Журнал National Review зазначив, що відео «підтверджує незамінну цінність кожного з нас», а Ліла Роуз з Live Action назвала його «красивим».

Рекламний ролик починається з кадру, в якому показується молода дівчника, що плаває. У наступному кадрі з’являється агент з усиновлення, який розмовляє по телефону з парою про дитину, яку вони сподіваються усиновити.

«Ми знайшли дівчинку для вашого усиновлення, але є дещо, що вам потрібно знати», – говорить агент, перш ніж повідомити парі, що дитина, яка народилася в Сибіру, ​​страждає на рідкісне захворювання, яке призведе до подвійної ампутації її ніг.

«Я знаю, що це важко почути, але її життя буде нелегким», – говорить агент.

Далі в рекламному ролику показується та сама молода дівчина, яку звуть Джессіка Лонг, плаваючою під час змагань у басейні перед великим натовпом. У спортсменик немає гомілок. Врешті-решт вона приходить до фінішу і посміхається, коли її мати погоджується її усиновити.

«Це може бути непросто, – чути, як прийомна мати емоційно каже агенту, – але це буде приголомшливо. Не можу дочекатися зустрічі з нею».

Рекламний ролик присвячений реальній історії 28-річної Джессіки Лонг, однією з найуспішніших спортсменок в історії Паралімпійських ігор. Вона є світовим рекордсменом-паралімпійцем з Балтімора, штат Меріленд, і брала участь в чотирьох Паралімпійських іграх, вигравши 23 медалі (13 з них золоті).

Лонг народилася в Сибіру з аномалією гомілки, в результаті якої їй ампутували ногу. За п’ять місяців до подвійної ампутації, у віці 13 місяців, її удочерили з притулку в Братську американська пара Бет і Стів Лонг.

Читайте також: «Вибрані»: хітовий серіал про Ісуса дебютує на каналі TBN

Маленьку дівчинку батьки-росіяни віддали у дитячий будинок в Росії. Як повідомляє The Siberian Times, лікарі переконали біологічну матір Джессіки, яка народила у підлітковому віці, що їй краще буде віддати дитину на усиновлення через її стан, зазначивши, що дівчинку буде важко виховати.

У дитинстві Джессіка займалася багатьма видами спорту, включаючи гімнастику, катання на ковзанах, їзду на велосипеді, батут і плавання, незважаючи на подвійну ампутацію. Але найбільше вона захоплювалася плаванням.

«Я ні про що не шкодую. Я вірю, що все це частина Божого плану. До своєї мами я відчуваю тільки любов за те, що вона зробила», – сказала Лонг після того, як у 21-річному віці зустрілася зі своєю біологічною матір’ю.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини