«Вибрані»: хітовий серіал про Ісуса дебютує на каналі TBN
Культура і творчість
11.02.2021
Християнський серіал «Вибрані» — перший в історії багатосезонний серіал про життя Ісуса Христа — тепер буде транслюватися по мережі Trinity Broadcasting Network (TBN)

Перший сезон, який складається з восьми серій, переносить глядачів у життя тих, хто був поруч з Ісусом, коли Він ходив по Землі.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.comз посиланням на The Christian Post.

Міжнародна християнська мережа телемовлення і найбільша у світі релігійна телемережа TBN розпочала трансляцію серіалу 8 лютого і продовжить транслювати епізоди щопонеділка ввечері протягом восьми тижнів.

«Ми дуже раді представити цей телесеріал на TBN і дозволити нашим глядачам побачити і пережити Ісуса так, як ніколи раніше», — сказав голова TBN Метт Крауч.

Першу частину «Вибраних» подивилися майже 50 мільйонів людей у 180 країнах, і вона була перекладена більш ніж на 50 мов. Виробництво другого сезону триває. Зйомки 2-го сезону серіалу розпочалися в штаті Юта в кінці 2020 року.

«Другий сезон — про все добре і погане, що стається від зростаючої слави Ісуса. Його слава приносить з собою людей, які потребують зцілення і викуплення, але також приносить з собою ворогів. Ми глибоко копаємося в наслідках цього для учнів», — сказав Даллас Дженкінс, директор «Вибраних».

Читайте також: Народила доньку в комі й з COVID-19: перша зустріч матері й дитини через 3 місяці

У більш ранньому інтерв’ю Дженкінс сказав, що він і його команда дуже старанно працювали, щоб серіал привернув глядачів до його історії.

«Мені здається, стиль цього серіалу такий, що він не здається формальним, постановочним або емоційно відстороненим. Тому я думаю, що люди, які навіть не обов’язково є віруючими, можуть оцінити його, тому що, я думаю, їм цікаво подивитися історії про людей, які жили 2000 років тому. Я не думаю, що вам обов’язково потрібно вірити в те, що Ісус — Син Божий, щоби все ж насолоджуватися переглядом. Однак ми бачимо так багато людей, які дивилися серіал, а потім були змушені дізнатися більше з Євангелій», — пояснив Дженкінс. 

За підсумками 2019 року «Вибрані» став краудфандинговим медіа-проєктом №1 в історії. Зараз у нього 20 мільйонів доларів у краудфандингу.

TBN також транслюватиме спеціальний випуск під назвою «Представлення вибраних» з рабином Джейсоном Собелем, щоб допомогти глядачам зрозуміти зміст серіалу «Вибрані».

Джерело: svitogliad.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Культура і творчість
Останні новини
Останні новини