Протести проти абортів у Польщі швидко згасають
Загрози та виклики
02.12.2020
22 жовтня Конституційний суд Польщі виніс рішення заборонити аборт через дефекти плоду, цим самим створивши правову основу, яка рівносильна майже повній забороні на переривання вагітності в країні. ЗМІ повідомляли про «масові» протести та навіть писали, що повстала вся країна

Проте навіть остання акція, яка відбувалася минулої суботи з нагоди 102-ї річниці жінок, які отримали право голосу в Польщі, викликала дуже малий інтерес, а показники явки стали тривожною новиною для організаторів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

За даними порталу Politykawsieci.pl, в останній акції у Варшаві взяли участь лише 4000 активістів проти 100000, якими хвалилися організатори наприкінці жовтня та на початку листопада.

Порівняно із ситуацією наприкінці жовтня, також було зафіксовано 90-відсоткове зменшення онлайн-взаємодії в Інтернеті. Politykawsieci.pl зазначає, що тема протестів залишилася в невеликій інформаційній бульбашці.

Читайте також: Християнську журналістку поранили ножем: просять молитися за видужання

Хаос та втрату інтересу до акцій протесту також було продемонстровано у прямому ефірі, який вела ультраліберальна "Газета Виборча", журналісти якої розмовляли з незадоволеними учасниками мітингів.

Один з учасників скаржився, що акції протесту були повністю дезорієнтованими, і ніхто не знав, куди йти. Інші згадували, що міліції було більше, ніж справжніх протестуючих.

Експерт з соціологічних опитувань Марцін Паладе зазначив, що вуличний рух "Жіночого страйку" в Польщі явно вмирає.

Джерело: rmx.news

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

 

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини