Гей-парад у Києві 16 червня – провокація ФСБ росії
08.06.2024
«В червні ФСБ готує чергову провокацію в Києві. Україна не має засобів протиставити щось московитським провокаціям», – у відео на своєму ютуб-каналі каже лідер українського добровольчого батальйону «Братство» Дмитро Корчинський.

Він переконаний, що за організацією так званого «КиївПрайду» в 2024 році стоїть Москва. Проведення гей-параду планується 16 червня. Корчинський зазначає, що для російських пропагандистів це буде «ТОП новина», адже для свого населення вони пропагують, що ця війна за сімейні цінності і проти ЛГБТ. Повідомляє Всі Разом.

У відео лідер батальйону стверджує, що Україна зараз залежить від США. А в їхньому конгресі більшість – республіканці, які в переважній більшості християни. Москва в свою чергу вже багато років намагалась переконати їх, що Україна антихристиянська країна. «Московити доносять брехливу інформацію. Вони кажуть, що Україна переслідує церкву та знищує священників. А тепер гей-парад, який пройде в червні, буде показаний республіканцям та вплине на їхню допомогу Україні. Бо вони щирі християни і для них це важливо та серйозно», – розповідає Корчинський.

Ще однією проблемою лгбт-ідеології є загострення демографічної кризи. «Українцям потрібно насамперед подолати цю кризу та почати відновлюватись. Організатори ж гей-параду цю проблему не вирішать», – каже пан Дмитро.

Проблемою також є те, що «тил забуває за фронт». Дмитро Корчинський підкреслив, що українські військовослужбовці засуджують діяльність та загалом ідеологію лгбт. Він зазначив, що: «Більшість наших хлопців, які воюють, є християнами. А у них в тилу гомосексуалісти зараз влаштовують свої заходи». Також лідер батальйону розповів, що Путін, попри те, що не підтримує діяльність лгбт-активістів в Росії, фінансує такі угрупування в Україні.

Останні новини
Останні новини