10 біблійних обіцянок, що допоможуть мати благословіння у 2024 році
09.03.2024
Біблійні обіцянки мають надзвичайну силу для нашого життя. Знаючи та дотримуючися їх, ми можемо кардинально змінити своє майбутнє. Далі десять потужних обіцянок Бога для благословенного майбутнього.
 

 Це не означає, що ходіння з Богом захистить нас від усіх випробувань чи страждань, але за дотримання Божих обітниць Бог дарує  винагороду та благословіння. Ці поради дає видання The Christian Post.

1. Довіряйте і визнавайте панування Бога на всіх своїх шляхах

Писання заохочує нас довіряти Господу всім серцем і визнавати Його пануання на всіх наших шляхах, запевняючи, що Він спрямує наші стежки (Приповісті 3:3-7). Ця обіцянка є особливо актуальною в новому році, оскільки наш Небесний Батько спрямовує наші кроки.

2. Ходіть чесно

У Святому Письмі сказано, що чесність керуватиме нами (Приповісті 11:3). Таким чином, йдеться не лише про те, щоб почути голос Бога, але й про розвиток характеру, подібного до Христа, аби зробити мудрий життєвий вибір, результатом якого стане благословенний новий рік.

3. Завжди ставте волю Господа вище всього

Писання радить нам постійно «тримати» Господа перед собою, а не лише під час відвідування церкви чи молитви. Тих, хто так чинять, не похитнуть життєві випробування (Псалом 16:8). Це означає усвідомлювати Його присутність, перебувати в Ньому та довіряти Його керівництву. Ті, хто це зробить, будуть мати благословенний новий рік.

4. Уникайте явної небезпеки 

Священне Писання вчить нас бути розважливими та змінювати напрямок своїх дій, коли нависає небезпека, включно з покаянням у руйнівній поведінці (Приповісті 27:12). Неодноразово йти до небезпеки нерозумно і спричинить непотрібні проблеми в новому році.

5. Станьте людиною Слова

Святе Письмо обіцяє процвітання та успіх, якщо ми будемо роздумувати над Божим Словом день і ніч (Псалом 1; Книга Ісуса Навина 1:8-9). Занурення в Слово узгоджує наше мислення з Божим, що веде до мудрого вибору та благословенного майбутнього.

6. Постійно залишайтеся у спільності з Церквою

Писання наголошує на важливості не бути самотнім і цінність зборів з іншими вірянами для підбадьорення (Буття 2:18; Еклезіаста 4:9-11; Євреїв 3:12-13; 10:26). завітному участь у діяльності церкви, що проповідує Євангеліє, є правильним рішенням на 2024 рік.

7. Живіть палкою молитвою

Заступництво через Святого Духа, яке згадується в Посланні до Римлян 8:26-27, може запобігти проблемам та атакам диявола, відкриваючи Богові шлях для того, щоб Він міг зробити все на добро (Римлян 8:28). Для благословенного майбутнього необхідно жити молитовним життям, чуйним до голосу Духа в нашому серці.

8. Стримуйте свій язик від злого

Уникайте наклепів, поганих слів про інших та прояву критичного духу, як радить Петро (1 Петра 3:10-12). Подібні вчення можна знайти в Старому Завіті (Притчі 18:21). Цар Давид також підкреслив цей принцип у Псалмах 101 і 15:3 як критерій, що дозволяє визначити хто може перебувати в домі Господа.

9. Ходіть у страху Господньому

Благоговіння і трепет перед Господом є основою мудрості (Приповісті 1:7). Таке благоговіння призводить до ненависті того, що ненавидить і сам Бог, до любові того, що любить Він, і до справедливого ставлення до інших, що призводить до Божого благовоління і світла навіть у темряві (Псалом 112:1-5).

10. Ідіть за своїм покликанням

Багато вірян мають надблагодатне розуміння своєї віри, яке змушує їх вірити, що вони можуть жити так, як того забажають, оскільки вони були наперед визначені до спасіння. Однак апостол Петро наголошує на необхідності доповнити віру чеснотою, знанням, самовладанням, стійкістю, благочестям і любов’ю, щоб забезпечити наше покликання та обрання (2 Петра 1:5-11). Ті, хто це зробить зустрінуть благословенний новий рік!

Ті, хто дотримується цих умовних біблійних обіцянок, будуть насолоджуватися благословенним новим роком і жити значущим, цілеспрямованим, змістовним життям.

Останні новини
Останні новини