Релігійні лідери США просять Демократичну партію змінити ставлення до абортів
28.07.2020
Понад 100 релігійних лідерів закликали владу захищати жінок та ненароджених дітей, боротися проти абортів

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Коаліція «Демократи для життя» разом з людьми, які не є демократами, написали лист Демократичній партії США, в якому просять змінити ставлення до абортів, визнати гідність ненароджених в політичних рішеннях і відійти від «екстремізму при абортах». Про це повідомляє Слово про Слово з посиланням на Christian today.

“Ми наполегливо закликаємо Демократичну партію дотримуватися політики, яка захищає як жінок, так і дітей: правовий захист до народження дітей, поліпшення допологової допомоги нужденним жінкам, особливо кольоровим жінкам, альтернативи аборту і всебічну культуру вільного життя від насильства, бідності та расизму. Ми закликаємо вас визнати недоторканість людської гідності дитини до і після народження», йдеться у листі.

Читайте також: Керівництво "Слуг народу" блокуватиме розгляд законопроекту щодо покарання за пропаганду ЛГБТ

Ще були вимоги щодо відмови від «жахливої практики», що дозволяє робити виборні аборти після 20 тижнів вагітності, а також бути більш привітними до людей, які виступають проти абортів, не тільки як до членів, але і до кандидатів на посаду.

Релігійні лідери посилювали своє звернення деякими віршами з Біблії. Наприклад, Псалом 22:10-11: «Бо з утроби Ти вивів мене, Ти безпечним мене учинив був на персах матері моєї! На Тебе з утроби я зданий, від утроби матері моєї Ти мій Бог!» або Вихід 20:13: «Не вбивай!».

Джерело: slovoproslovo.info

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!