Керівництво "Слуг народу" блокуватиме розгляд законопроекту щодо покарання за пропаганду ЛГБТ
27.07.2020
Розгляд законопроєкту депутатів від "Слуги народу" про запровадження адміністративної відповідальності за пропаганду гомосексуалізму або трансгендеризму буде відкладено

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це заявив голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко, повідомляє Еспресо з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За його словами, законопроєкт №3917 про запровадження адміністративної відповідальності за пропаганду гомосексуалізму або трансгендеризму в Україні авторства депутатів від "Слуги народу" треба відкласти.

Читайте також: Диктатура в дії! Християнській організації заблокували рахунки, видалили сторінки, погрожують вбивством за духовну допомогу ЛГБТ

"Це складні такі законопроекти для сприйняття. Я ще не бачив тексту, але інтуїтивно мені здається, що не варто такі законопроєкти брати в активну роботу, тому що вони дискусійні. У нас дійсно є зобов'язання перед міжнародними партнерами, але тут йдеться навіть не про зобов'язання, а про те, що ті ідеї, які пропонують, - їх треба перевірити на дискримінаційність", - сказав Корнієнко.

Він додав, що ще не спілкувався з авторами проєкту закону, нардепами від "Слуги народу" Георгієм Мазурашу та Оленою Лис, і нині документ перебуває на етапі внесення альтернативних, а його подальша доля не відома.

Читайте також: 17-річний герой-українець врятував 5 дітей від вибуху гранати, але майже втратив руку

"Рішення фракції немає. Моя позиція, що такі законопроєкти треба відкладати якнайдалі... Я думаю, що восени треба виходити на конструктивну роботу й вирішувати ті проблеми, які хвилюють суспільство", - додав Корнієнко.

Він не виключив, що законопроект №3917 може і зовсім бути відкликано з парламенту.

Дуже цікаво виглядає дана позиція, адже протилежні законопроекти щодо покарання за критику й осуд ЛГБТ стоять на розгляді і ніхто не декларував з керівництва партії подібні твердження, як про законопроект на захист природної родини. Зокрема, законопроект 2693-д "Про медіа", який вводить штраф до 350 тисяч гривень за критику гей-парадів та осуд ЛГБТ; законопроект 0931, який може призвести до дискримінації мільйонів віруючих громадян, обмежити основоположні і конституційно закріплені права людини на свободу думки і слова; також не до кінця вирішена доля законопроекту 3316, що встановлює до 8 років тюрми за критику гей-парадів та ЛГБТ. Чомусь саме про ці законопроекти ніхто не говорить, що їх "потрібно відкласти і зайнятися тими питаннями, які хвилюють суспільство". 

Закликаємо активно молитися та писати листи, щоб влада дбала про українські сім’ї, а не йшла на догоду ліберальним силам. 

Джерело: Еспресо 

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Останні новини
Останні новини