Диктатура в дії! Християнській організації заблокували рахунки та погрожують вбивством за духовну допомогу ЛГБТ
27.07.2020
Британська християнська організація «Core Issues Trust», яка займається духовною та психологічною підтримкою «чоловіків та жінок», яким не подобається їх потяг до представників їхньої статті, була атакована представниками ЛГБТ та ліберальними організаціями.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Не зважаючи на те, що організація діє лише як лінія довіри та надає допомогу людям через консультації та підтримку, її все одно звинуватили в «конверсивній терапії», яку представники ЛГБТ вважають небезпечною.

Після публікації однієї з ЛГБТ організацій, яка звинуватила християнську благодійну організацію у агресії, проти християн почалася справжня війна. Банк, який обслуговував рахунки організації, заблокував всі акаунти та відмовив в банківському обслуговуванні. Після цього, відомі бренди Mailchimp та Paypal призупинили свої послуги, а Facebook та Instagram видалили контент зі своїх сторінок.

Читайте також: Польша  розпочинає процедуру виходу зі Стамбульської конвенції, яка несе загрозу для сім'ї

"Узгоджена кампанія проти нас призвела до того, що ми опинилися під величезним тиском, адже ключові постачальники послуг заблокували нас, ми вважаємо такі дії дискримінаційними", - заявив Майк Девідсон, генеральний директор «Core Issues Trust».

Директор організації також заявив про погрози вбити його з боку ліберальних активістів. «Вбий себе!», «Чекаю, коли твою сім'ю зґвалтують та вб’ють», та інші нецензурні повідомлення приходять керівнику організації.

"Спочатку це Core Issues Trust, а наступними будуть церкви. Цей вид цькування та відмови в наданні послуг християнським організаціям нагадує поведінку нацистської влади", - заявила Андреа Вільямс, генеральний директор християнської правозахисної організації Christian Concern.

Читайте також: Християни організували благодійний розпродаж, для того щоб провести табір для дітей з інвалідністю та їх сімей. Долучитися може кожен!

Джерело: foxnews.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини