Християни організували благодійний розпродаж, для того щоб провести табір для дітей з інвалідністю та їх сімей. Долучитися може кожен!
Добрі справи
24.07.2020
За даними Держстату, в Україні близько 3 млн людей з інвалідністю, з яких близько 160 тис — діти! Дітям із інвалідністю доводиться непросто в суспільстві: проблеми в спілкуванні, відсутність можливостей для участі у різних спільнотах, подіях і т. д. Крім цього, їм часто не вистачає звичайної підтримки та мотивації. Це тільки мала частина аргументів на користь проведення інклюзивних таборів та проектів для дітей з інвалідністю в Україні.

19-25 серпня у Києві відбудеться табір ICAN fest, в якому очікують 100 дітей з інвалідністю, аби влаштувати їм 7-денне свято, подарувати увагу та підтримку, розповісти про Божу любов і, найголовніше, проявити її у служінні! Такі табори проходять вже понад 5 років. 

Для того, аби влаштувати максимально безпечні та зручні умови для дітей з інвалідністю, забезпечити всім необхідним та облаштувати територію, де буде зручно дітям на візках, команда організувала благодійний онлайн-розпродаж. Всі кошти з проданих речей підуть на триразове харчування, облаштування табірного простору, матеріали для активностей, екскурсії, медичні та транспортні витрати. Наразі необхідна сума — 100 тис. грн. 

Пожертвувати кошти чи подарувати речі ви можете за посиланням тут

Ознайомитись із благодійним розпродажем тут.

Також організатори запрошують волонтерів приєднатися до команди. Кожен, хто хоче проявити любов та послужити людям з інвалідністю, може приєднатися до команди волонтерів за посиланням тут

Детальніше про табір ви можете дізнатися тут.

Організатором табору виступає Міжнародний благодійний фонд "Айкен".

Закликаємо всіх небайдужих по можливості підтримати фінансово табір ICAN fest.

Всеукраїнський Собор закликає молитися та підтримувати подібні ініціативи в Україні. 

Добрі справи
Останні новини
Останні новини