«А чи скаже тобі Ісус: ввійди в Рай?» У Рівному церква розмістила серію християнських білбордів вздовж вулиць міста
27.06.2020
У Рівному церкви використовують карантин для благовістя і знову розмістили християнські білборди вздовж вулиць міста. Цього разу на десяти рекламних щитах з'явилися слова «А чи скаже тобі Ісус: ввійди в Рай?» Ця фраза, вірять служителі, змусить місцевих жителів задуматися про зустріч з Богом.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Для християнської громади «Христос є відповідь» період карантину – це можливість для благовістя і добрих справ. Брати і сестри вчаться підлаштовуватися і використовувати цей час, змінюючи методи і підходи до євангелізації.

Ми живемо в такий час, коли люди думають про земне: як заробити гроші, де відпочити, у що вдягнутися. Навіть багато християн піклуються в більшості про матеріальні речі, і їх молитви спрямовані на вирішення життєвих потреб. Але важливо пам'ятати про те, що всі ми рано чи пізно постанемо перед Богом, і одним людям Господь скаже: «Увійди в Царство Небесне, в Рай», а іншим – «Відійдіть від Мене, на вас чекає вічний вогонь». Ці борди змушують людей задатися питанням: «А й справді, коли я постану перед Богом, що почую із уст Христа?» – Тарас Сень, пастор церкви.

Читайте також: Ключові соцмережі блокують відео, де християни закликають до примирення та єднання на масових протестах

Зустріч із Господом чекає на кожну людину, але після неї – на всіх чекають різні нагороди і різні шляхи. Служителі християнської громади намагаються якомога частіше про це говорити, невпинно повторюючи одне з найважливіших питань людства.

Проблеми в суспільстві, вважають служителі, – це можливість для християн бути відповіддю і показувати на ділі любов Ісуса Христа.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини