Росія оголосила початок відведення військ від України
Гарячі теми
22.04.2021
Міністр оборони Росії Сергій Шойгу доручив командуючим з 23 квітня починати відведення військ, які скупчилися біля кордонів з Україною і в окупованому Криму. Віримо, що це є відповіддю Бога на наші молитви, однак просимо продовжувати посилено молитися за Україну.

Повідомляється, що Шойгу дав доручення Генштабу і командувачам з п'ятниці, 23 квітня, почати повернення військ Південного і Західного військових округів в пункти постійної дислокації, оскільки навчання завершуються. Міністр оборони заявив, що всі поставлені цілі навчань досягнуті.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє pravda.com.ua з посиланням на РБК"РИА Новости"ТАСС.

Пряма мова: "Вважаю, що цілі раптової перевірки досягнуті повністю. Війська продемонстрували здатність забезпечити надійну оборону країни. У зв'язку з цим мною прийнято рішення завершити перевірочні заходи у Південному та Західному військових округах".

Останні тижні Росія стягує свої війська до українського кордону, називаючи це "плановими навчаннями". Водночас, у Білому домі кажуть, що із 2014 року — це найбільша військова присутність російської армії біля українського кордону. 

Читайте також: Росія почала великі військові навчання в Криму, приїхавміністр оборони

Президент Володимир Зеленський вважає, що загостренням напруги на Сході України Росія проводить тест Заходу і намагається його залякати.

США заявили, що підтримають України летальною зброєю.

Віримо, що це є відповіддю Бога на наші молитви, однак просимо продовжувати молитися за Україну.

За матеріалами pravda.com.ua

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Гарячі темиЗагрози та виклики
Останні новини
Останні новини