Розпочато реєстрацію на новий набір першого курсу Християнської відкритої академії
Освіта і наука
11.08.2021
Християнська Відкрита Академія (ХВА) – це освітній проєкт євангельських спільнот з України та Білорусі, який спрямований на поширення цілісного біблійного світогляду в інтелектуальній та суспільній сфері, поширення гуманітарних знань, а також мережування християнських лідерів заради реалізації практичних програм, що втілюють біблійні цінності в різних аспектах життя.

Програма Академії допоможе молодим і вже досвідченим лідерам сформувати каркас для розуміння історії, політології, теології та інших наук, що, у свою чергу, дасть змогу підняти своє покликання на якісно новий рівень. При цьому онлайн-формат навчання, хоч і вимагатиме посвяти та наполегливості, дозволить брати участь у програмі, не відриваючи людину від сім’ї, служіння, роботи та інших обов’язків.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Особливо цікавим навчання може стати для тих, хто зараз здобуває світську освіту, адже у Християнській відкритій академії формується парадигма розуміння різних сфер життя людини та суспільства, допомагаючи розпізнавати антихристиянські та псевдохристиянські ідеї.

Навчання на семимісячному курсі «Християнин у суспільній сфері» розпочнеться в жовтні 2021 року, але вже зараз можна зареєструватися, адже діють умови ранньої реєстрації. Кошт навчання - це добровільна пожертва. Про це детально у реєстраційній формі: https://forms.gle/tDd1QfLapVwzU4z7A

Докладніше про Християнську відкриту академію читайте на офіційному сайті: https://hva.org.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Освіта і наука
Останні новини
Останні новини